Keittiövälineet ja ruuanvalmistus

Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
376
Kaupunki
Nurmijärvi
Eniten tässä rasvapoltossa ottaa aivoon se, kuinka joka paikassa mihin katsot on aina eri ohjeet tämän homman suorittamisesta. Tämä taas luo osaltaan sellaisen kuvan että se onnistuu sen ku vaa pyyhkäsee rasvaa pintaan ja lyö uuniin. Joopa joo.

Esim. täällä esitelty menetelmä ei toimi:

"Kuumenna astiaa uunissa 250 ºC lämmössä (sianihra) noin puoli tuntia tai 150 ºC lämmössä (ruokaöljy) 1-2 tuntia. Pyyhi pois ylimääräinen rasva ja astia on taas käyttövalmis."
Käyttövalmis mihin? Perheväkivaltaan? Lihaa sillä ei paista kun se jämähtää siihen pannuun heti kiinni. Molempia kun on tullut kokeiltua parikin kertaa.

Ja Hackman itsekin sanoo jotta:

Rasvapolta valurautaastiat aina silloin tällöin. Hiero pintaan ruokaöljyä ja pidä padat uunissa 150 asteessa 1–2 tuntia tai kuumenna paistinpannut keskikuumalla liedellä.
:hyvä:

Edellisen kerran pannu taisi saada nimenomaan takassa roskanpolton (puukahvan saa irti), jonka jälkeen poltin siihen rakkaudella silavaa, mutta jo eka ruoanlaitto paljasti homman epäonnistuneen. Pannu lensi huuhtelun jälkeen hyllyyn, josta sen nyt kaivoin taas kokeeksi. Ainoa homma mitä en ole kokeillut on tuo tyyliin 300-400 asteen lämpötilat rasvan polttamiseksi, mutta se on nyt kyllä kotiuunin ulottumattomissa ja muuallekaan en toistaiseksi pääse savustamaan.

Alkaa mennä epätoivoiseksi, tuntuu olevan ristiriitaa myös sen kanssa, kuinka paljon sitä rasvaa pitää pannulla olla. Itse olen siis pitänyt hyvin ohuen kerroksen kun pannu on ollut ylösalaisin, mutta pitää varmaan kokeilla seuraavaksi niin että lainehtii. Helppoo tämä ei todellakaan ole. En tiedä voisko tuo Hackman vaan olla niin totaalisen surkea vehe. Kyllä tulee teflonin syömistä ikävä hiljalleen.
 
Ylös