- Liittynyt
- 16.4.2002
- Viestejä
- 428
- Ikä
- 44
"Kertatyydyttymättömät rasvahapot alentavat veren kolesterolipitoisuutta sekä heikentävät elimistön sokeriaineenvaihduntaa."
"Monityydyttymättömät rasvahapot alentavat veren kolesterolipitoisuutta, verenpainetta ja parantavat elimistön sokeriaineenvaihduntaa."
Nuo lainaten netistä.
Ja oman muistini mukaan juuri niin, että monityydyttymättömät parantavat insuliiniresistenssiä, ja huonoista puolista ei niinkään tietoa - ja tuskin niitä saa edes niin paljon ruuastaan että haittoja ilmenisi.
Kertatyydyttymättömistä muistelisin että parantaa testotuotantoa.
Sakkeus: Milläköhän mekanismilla monityydyttymättömien rasviksien syönti heikentää proteiinien imeytymistä? Tai siis onko kyse nimenomaan ruoansulatukseen liittyvästä heikentyneestä imeytymisestä vai solutasolla aminojen vastaanottokyvyn huononeminen. (proteiinisynteesi)
"Monityydyttymättömät rasvahapot alentavat veren kolesterolipitoisuutta, verenpainetta ja parantavat elimistön sokeriaineenvaihduntaa."
Nuo lainaten netistä.
Ja oman muistini mukaan juuri niin, että monityydyttymättömät parantavat insuliiniresistenssiä, ja huonoista puolista ei niinkään tietoa - ja tuskin niitä saa edes niin paljon ruuastaan että haittoja ilmenisi.
Kertatyydyttymättömistä muistelisin että parantaa testotuotantoa.
Sakkeus: Milläköhän mekanismilla monityydyttymättömien rasviksien syönti heikentää proteiinien imeytymistä? Tai siis onko kyse nimenomaan ruoansulatukseen liittyvästä heikentyneestä imeytymisestä vai solutasolla aminojen vastaanottokyvyn huononeminen. (proteiinisynteesi)