Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Fat Daddy sanoi:Ja yks kaveri luulee että kananmuna on terveellistä, missä muodossa tahansa ja siksi hän syökin normaali aamupalallaan 3 tai 4 PAISTETTUA Kananmunaa... paistettuna 3 kananmunaa on ehdoton yläraja viikossa, kolesterolin kannalta...
Fat Daddy sanoi:paistettuna 3 kananmunaa on ehdoton yläraja viikossa, kolesterolin kannalta...
D.Yates sanoi:Entä mitä vikaa on banaaneissa? Jotenkin alkaa tuntua, että pakkiksen lukemisesta seuraa ihmeellisiä ravintokäsityksiä.
MKM sanoi:Tyydytetyt rasvat (ja huonot perintötekijät) nostavat veren kolesterolitasoja paljon pahemmin kuin ravinnossa oleva kolesteroli. Paistoin pitkään joka aamu 4 kananmunaa ja kolesteroliarvoni oli 3.0 (pitäisi olla alle 5.0).
houdini sanoi:Mitäs vikaa vehnänalkioissa on? Finelin mukaan 29,4 g proteiinia / 100 g.
houdini sanoi:Mitäs vikaa vehnänalkioissa on? Finelin mukaan 29,4 g proteiinia / 100 g. Olenko itsekin joutunut jonkin harhaluulon kohteeksi? :wall:
Rasvan kuumentaminen huonontaa sen rasvahappokoostumista.Jakob sanoi:No ei se paistaminen kananmunaa sen epäterveellisemmäksi tee, jos ei käytä kiloa voita paistorasvana.
VelttoV sanoi:Vehnää vaan keräämään pellolta. 12 senttiä kilo veroineen, jos haluaa maksaa.
Pakkista seuraamala voi myös vääristyä hieman tuo ruoka-ainepuoli. Hiilihydraattipelko iskee. Jatkuva lihottaminen ja laihduttaminen ei myöskään ole hirveän terveellistä pidemmän päälle.
Palkkari onkin ainut paikka minne maltoa kannattaa laittaa. Silloinhan halutaan raju insuliinipiikki aikaiseksi. Muussa tilanteessa hiilarit kannattaa ottaa jostain hitaammasta lähteestä.Testorage sanoi:Hmm, mitäs tämä anti-maltopropaganda on? Mulla taitaa olla tiedoissa aukko. Ei niin, että käyttäisin sitä paljon, mutta jos on itse tehtävä palautumisjuoma niin kyllä se on mulla dekstroosin ohella se toinen hiilihydraattilähde ollut yleensä (sikäli kun ei ole marjoja ja sauvasekoitinta käsillä).
teemupii sanoi:Rasvan kuumentaminen huonontaa sen rasvahappokoostumista.
Pub-Med auttaa...Jakob sanoi:
Missä lämmössä tämä tapahtuu? Ei sitä levyä tartte kutosella pitää. Tässä onkin hyvä aihe johon en vielä ole saanut vastausta. Puhetta on ollut öljyjen käyttämisestä paistinrasvana ja siitä, että heikentääkö paistaminen öljyn rasvahappokoostumusta. Suoraa vastausta ei ole muun silmiini osunut.
Pitäs varmaan aloittaa oma thread aiheesta..
ehec sanoi:Teininä palautusjuomani sisälsi yhdessä vaiheessa 3dl maltoa + 2dl soijajauhoa, siis ei soijaproteiinia, vaan sellasta soyolk(vai mikä lie) soijajauhoa. Voin kertoa että kun tuon kiskasin ykösellä alas niin meinasin pari kertaa pyörtyä/kuolla kotimatkalla ....ja taisinpa tuohon vielä parhaina aikoina vetästä 1h ennen reeniä 2dl maltoa. Nohhh, tuli ainakin massaa...
VelttoV sanoi:Vehnää vaan keräämään pellolta. 12 senttiä kilo veroineen, jos haluaa maksaa.