- Liittynyt
- 6.2.2003
- Viestejä
- 13 631
- Ikä
- 42
Mitä sitten? Kuinka monia nyt oikeasti kiinnostaa miten huono- tai hyvälaatuista se liha on, kunhan ei ole oikeasti jotain paskaa mikä ei sovellu ihmisravinnoksi. Toi on jotenkin sairasta että jotkut ei pysty syömään eläimestä mitään mikä ei ole viimeisen päälle kunnon tavaraa. Suosittelen matkaa Kiinaan niin voi vähän silmät aueta sille että siihen ei oikeasti kuole vaikka keitossa kelluu kanan pää.Huvittaa kun jotkut sanoo, että ihan sama syökö esim. 17% vai 10% jauhelihaa jos tosta rasvasemmasta vaan kaataa rasvat pois. Ei ole, toi rasvasempi jauhetaan paskempilaatusesta shitistä, sama ku sanos että sama asia syödä sisäfilettä ku jotai sian paskaa josta kaataa rasvat veke.
Ainoa asia mikä puoltaa sitä, että ei ole sama asia ostaa 10% kuin 17% mistä kaataa rasvat pois on se, että noidenkin hintaero kapenee huomattavasti kun kaadat siitä toisesta tavaraa pois ja toisesta et. Toisesta jää siis vähemmän syötävää.