- Liittynyt
- 22.12.2006
- Viestejä
- 74
Oon aina tykännyt leivästä varsinkin ruisleivästä ihan sikana. Kunnon päällisillä tietty levitettä , lihaleikettä ja jotain rehua vielä. Joskus aikoinaan on mennyt päivässä varmaan n. 20 palaa jotain Vaasan ruispaloja tai vastaavia. Nykyään oon sitte rajoittanut 6 - 10 palaan päivässä. Ja kyllä maistuu vaaleempikin leipä esim. sämpylät ja paahtikset. Onhan niitäkin kohtuullisen kuitupitoisiakin versioita.
Kysynkin nyt tässä ,että onkos täällä muita leipähulluja ihmisiä? Siis sellaisia jotka vois melkeinpä elää pelkillä voileivillä niinku minä. Vai onko leipä jo julistettu julkiseen pannaan tämän karppaus villityksen myötä ? :lol2: Laittakaas ylipäätään viestiä leivänsyönnistä. Tässäkun olen katellut niin esim rukiissahan näyttäis ihan kivasti proteiinia olevan.
esim ruisnäkkileipä:
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=29771&lang=fi
sit ois kiva kans lukea kokeamuksia leivän syönnistä ulkomailta , lähinnä meinaan pohjoismaiden ulkopuolelta missä ei ruisleipää kaiketi tunneta ollenkaan. Eli onko se rukii muka vain se ainoa oikea leipävilja ja kaikki muu muka vain pullaaa?
Kysynkin nyt tässä ,että onkos täällä muita leipähulluja ihmisiä? Siis sellaisia jotka vois melkeinpä elää pelkillä voileivillä niinku minä. Vai onko leipä jo julistettu julkiseen pannaan tämän karppaus villityksen myötä ? :lol2: Laittakaas ylipäätään viestiä leivänsyönnistä. Tässäkun olen katellut niin esim rukiissahan näyttäis ihan kivasti proteiinia olevan.
esim ruisnäkkileipä:
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=29771&lang=fi
sit ois kiva kans lukea kokeamuksia leivän syönnistä ulkomailta , lähinnä meinaan pohjoismaiden ulkopuolelta missä ei ruisleipää kaiketi tunneta ollenkaan. Eli onko se rukii muka vain se ainoa oikea leipävilja ja kaikki muu muka vain pullaaa?