Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by Anssi
Kaloriteoria pitää kutinsa.
Originally posted by Nina
Selvennän: kenties korkean glykeemisen indeksin ruoka-aineet eivät ole syynä lihomiselle, koska ovat korkean glykeemisen indeksin ruoka-aineita, vaan yksinkertaisesti siksi, että niitä syödään liikaa suhteessa kalorimäärään.
Mitäs olette mieltä?
Originally posted by Nina
Selvennän: kenties korkean glykeemisen indeksin ruoka-aineet eivät ole syynä lihomiselle, koska ovat korkean glykeemisen indeksin ruoka-aineita, vaan yksinkertaisesti siksi, että niitä syödään liikaa suhteessa kalorimäärään.
Mitäs olette mieltä?
Originally posted by Fatso
Päätä jo miten se oikein on.
Käy ihmeessä korjaamassa se "proteiinit ei lihota" sinne "tutkielmaasi" kaloriteorian muotoiseksi.
Ei kai minun tarvitse kaivella sinun vanhoja kirjoituksia muistutukseksi? :lol2:
Originally posted by Nina
"Laajoissa epideiologissa tutkimuksissa on havaittu, että korkean glykemiaindeksin hiilarit on yhteydessä lihavuuteen."
Kuinka tätä on muuten tutkittu? Nimittäin mikäli on kerätty tietoa lihavien ihmisten ruokavalioista ja huomattu, että oho, nehän syövät lähinnä vaaleaa leipää ja sokeria, ja oho, ovat pulskia, niin eihän se vielä mitään kerro. Vähän niin kun tuo klassinen esimerkki jäätelön syönnin lisääntymisestä sateella: eiväthän nuo kaksi ole syy-yhteydessä, vaikka ovat jonkinlaisessa yhteydessä kuitenkin.
Selvennän: kenties korkean glykeemisen indeksin ruoka-aineet eivät ole syynä lihomiselle, koska ovat korkean glykeemisen indeksin ruoka-aineita, vaan yksinkertaisesti siksi, että niitä syödään liikaa suhteessa kalorimäärään.
Mitäs olette mieltä?
Originally posted by astro
<a href="http://www.johnberardi.com/articles/nutrition/index.htm" TARGET=_BLANK>Berardin ravintoartikkeleita</a>
Anssi:
Tutkielmasi (keho.netistä pdf) sivulla 18 (kappale 2.1, figure 7 alla) lukee: "dietary protein in excess of recommended values causes more amino acids to convert to fat or catabolize to meet the body's energy needs". Ja sivulla 22 (kappale 2.3, figure 10 alla): "The daily protein intake is used to maintain existing tissue protein, hormones, and enzymes. If more is taken in than needed, the 'extra' is oxidized for metabolic needs, and fat mass is not increased (Powers and Howley 2001)". Onko tässä ristiriita?
Jos lihavat ihmiset olisivat nauttineet hiilarinsa laadukkaammista lähteistä, he eivät olisi niin lihavia.