Grillikausi alkaa

Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
16 136
Kaupunki
Pirkanmaa
Grillaaminen on muutenkin perseestä oleva ruuanlaittotapa.
Hullu.

Juu joku juhannus yyterissä vai himoksella pari jamppaa grillas itsensä syväuneen teltassa.

Niin siis häkää se puskee sen minkä puskee, mutta marinaadituotteiden "grillaus" siinä ei oo mieluisaa edes lämpösellä parvekkeella. Kun käryä pukkaan tuutin täydeltä ja tuo vati on porukan keskellä pöydässä.
 
Liittynyt
22.2.2011
Viestejä
499
Grillaaminen on perseestä, grillattu ruoka on silti parhautta.
 
Liittynyt
4.2.2007
Viestejä
341
Grillaaminen on perseestä, grillattu ruoka on silti parhautta.
No ehkä vesisateessa joo, mutta kun aurinko paistaa, on pienessä jurrissa, ja grillistä nousee ihana paistuvan pihvin tuoksu, niin mikä vois olla sen mukavampaa?
 
Liittynyt
22.2.2011
Viestejä
499
No ehkä vesisateessa joo, mutta kun aurinko paistaa, on pienessä jurrissa, ja grillistä nousee ihana paistuvan pihvin tuoksu, niin mikä vois olla sen mukavampaa?
No kyl mää enemmin makaan baden badenilla ja juom kylmää juomaa, ja sit meen valmiiseen pöytään :D
 

DrGonzo

Banned
Liittynyt
18.3.2014
Viestejä
137
Ei helvetti tää ketju on pahempi kuin pornosivut. Kuola valuu suusta ja mielessään toistelee kuville että näytä sille lihalle, just noin. Nyt käännä se kylki. Kokeillaan vähän tosta sormella, joo hyvältä tuntuu. Vähän tosta glazingkastiketta tohon, joo liha tirisee. Tosta noin tihkuu nesteitä lihasta uuh mama.. Huh huh.:D
 

DrGonzo

Banned
Liittynyt
18.3.2014
Viestejä
137
Hankkiudu hoitoon.
Haha. Jotkut tykkää grillaamisesta, ja jotkut "tykkää" grillaamisesta. Mä en nyt ihan heti keksi parempaa tekemistä kesällä tehdä housut jalassa kuin grillaamisen. Ehkä paskantaminen :D
 
Liittynyt
28.12.2005
Viestejä
2 311
Ikä
30
Haha. Jotkut tykkää grillaamisesta, ja jotkut "tykkää" grillaamisesta. Mä en nyt ihan heti keksi parempaa tekemistä kesällä tehdä housut jalassa kuin grillaamisen. Ehkä paskantaminen :D
Ei vika olekaan grillaamisessa, vaan sinun mielenterveydessä ;)
 
Liittynyt
6.3.2013
Viestejä
28
Kevään ensimmäinen grillaus

Viikonloppuna ilmasto oli suotuisa grillikauden aloittamiseen. Valmistin kokonaisena grillattua naudan ulkofileetä kopioiden Tomi Björkin tv-ohjelmassa esillä ollutta reseptiä.







Lihan sisälämpötila oli grillistä pois otettaessa karvan alle 60 astetta.




Kastikkeeksi bulgog-dressing.
 
Liittynyt
17.2.2004
Viestejä
2 927
Hyvältä näyttää...

Ostin paikalliselta lihakauppiaalta tarjouksesta sian niskaa (kassler) 2,5kg ja savustin WSMC:llä sitä 6-7 tuntia tammella ja omenalla, valmista pulledia tuli noin pari kiloa. Ensimmäistä kertaa tajusin leikata lihan useampaa palaan, jolloin se oli a. huomattavasti helpompi nyhtää b. peittää rubilla ja c. rapeata kuorta on paljon enemmän. Pyöritin valmiin nyhdön Huntsissa (Sweet Baby Ray pääsi loppumaan) sekä suolassa ja pippurissa. Ei paskempaa pöperöä alle vitosen kilohintaan.
 
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
16 136
Kaupunki
Pirkanmaa
Jahas, Weberin Q-sarja on uudistunut. Mallimerkintään on tullut yksi nolla lisää. Samalla oma pikku Q100 on saanut uuden version Q1000, jossa grilliritilä on jaettu kahteen palaan. Toisen puoliskon voi korvata ostamalla parilalevyn tilalle. Houkuttelis vaihtaa tuoreeseen versioon, mutta parempi nyt himmailla ja odotella, että olosuhteet muuttuu ja saan ostettua suoraan suuremman tuon makkaran lämmittimen tilalle.
 

Neuvostoliitto

Pertti
VIP
Liittynyt
13.9.2002
Viestejä
3 674
Ikä
42
Grillasin Hiillos-makkaran viikonloppuna.
 
Ylös