- Liittynyt
- 27.4.2005
- Viestejä
- 7 871
Liian halvalla. Koitin antaa enemmänkin. En kehtaa edes kertoa.
Hyvä että meni asiasta ymmärtävälle. Pitäisi tuollaisen oikea arvo olla jossain 150-200euron kieppeillä vaikka vanha onkin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Liian halvalla. Koitin antaa enemmänkin. En kehtaa edes kertoa.
Hyvä että meni asiasta ymmärtävälle. Pitäisi tuollaisen oikea arvo olla jossain 150-200euron kieppeillä vaikka vanha onkin.
Niin onhan tuo Q100 aika mopo, kun kW ja kokoa katsoo. Eikä se asiasta parempaa tee, kun polttimia ei voi olla vähempää kuin 1, jos haluaa grillin lämpeevän. Mutta älä kuule hauku ennen kun oot koittanut! Kokoonsa nähde sillä saa väännettyä kaikkea muuta, paitsi kaljapersekanaa. Se ei sisään mahdu pystyyn luultavasti.
Äläs ny ala hei. Mullahan on semmonen, itseähän sitä taisin sullekin suositella aikoinaan :D
Hyvähän se sarjassaan on, mutta kun vertaa oikeaan niin eihän niitä voi verrata.
Isompaa pihviä sillä ei voi paistaa mun mielestä lainkaan, liha "keittyy/hautuu" kypsäksi. Vartaisiin, makkaroihin ja nyytteihin jne pienempään tuo on ihan täydellinen kapistus.
Olen kerran tuota hiiliweberillä (onnistuneesti) tehnyt. Tsemppiä, sitä tarvitset. Muista että maltti on valttia, lisäilet aina kourallisen hiiliä kerrallaan ja vähän omenapuuta ja silleen...Panin just tilaukseen ekan hiiligrillin Weber performer deluxen, ei jaksa venaa et pääsee testailee tota pullet pork juttuu...
miten ja kuinka usein puhdistatte kaasugrilliänne? Ite rapsuttelin äsken kuonat ja rasvat pois grillistä ja onhan se v***tumaista puuhaa. Joka paikka siinä rasvassa, joka ei meinaa lähteä millään irti. Jos on hyväksi havaittuja aineita, niin kertokaa. Ja itsellä on valurautaa ritilät, emaloidut lienee helpompi pitää puhtaina?
Wsm on siis weber smokey mountain cooker, jotkut puhuvat myös bulletista.
http://www.virtualweberbullet.com/
http://www.verkkokauppa.com/fi/prod...untain-Cooker-47-cm-savustusgrilli-lampomitta
Teet kerran tolla ja toteat, että liian vaivalloista. Laitat WSM:n tilaukseen, loisto vehje, tuli talvellakin tehtyä 10 asteen pakkasessa pulled porkia, ei mitään ongelmia, "palaa" 12-14 tuntia yhdellä latauksella. Riittää kun nakkaat esim. omenapuuta kalikan tai kaksi, parin tunnin välein.