Deleted member 43228
Minä jätän aina grillailun jälkeen grillin jäähtyyn ja kuonat seuraavalle kerralle.
Eli kun alan grillaan, grilli vain kuumaksi ja sen jälkeen harjailut Weberin omalla harjalla (siinä on metalliläpyskä jossa on aivan täydellisen kokonen kolo "ritilän rivoille"). Eli vähän jumittuneempikin kakka lähtee hyvin irti.
Noin 5-10 kerran jälkeen pesen grillin uunin&grillin pudistusaineella. Eli sellaisella joka suihkutuksen jälkeen muuttuu vaahdoksi ja jolla voi pestä keittiön uunin ja liedenkin. Hyvää tavaraa! Ritilän heitän veteen likoon ja harjalla puhtaaksi.
Eli kun alan grillaan, grilli vain kuumaksi ja sen jälkeen harjailut Weberin omalla harjalla (siinä on metalliläpyskä jossa on aivan täydellisen kokonen kolo "ritilän rivoille"). Eli vähän jumittuneempikin kakka lähtee hyvin irti.
Noin 5-10 kerran jälkeen pesen grillin uunin&grillin pudistusaineella. Eli sellaisella joka suihkutuksen jälkeen muuttuu vaahdoksi ja jolla voi pestä keittiön uunin ja liedenkin. Hyvää tavaraa! Ritilän heitän veteen likoon ja harjalla puhtaaksi.