Grillikausi alkaa

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DoDo
  • Aloitettu Aloitettu

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
Spirit E320 Premium oli keväällä gigantissa 599e. Siinä hintavertailua.

Joo tommosella hinnalla kun löytyskin jostain. Ei tota sivupoltinta edes tarvi mutta tuohon hintaa kelpaisi.

edit: Muistiko Huppe mikä oli perus Spiritin ja Premiumin ero?
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Joo tommosella hinnalla kun löytyskin jostain. Ei tota sivupoltinta edes tarvi mutta tuohon hintaa kelpaisi.

edit: Muistiko Huppe mikä oli perus Spiritin ja Premiumin ero?

Premiumissa on rosteria enempi, olikohan alakaapit ainaskin. Sisuskalut kuitenkin sitä normaalia emaloitua.
 
Premiumissa on rosteria enempi, olikohan alakaapit ainaskin. Sisuskalut kuitenkin sitä normaalia emaloitua.

Ok kiitos! Tosiaan sivutasot näyttää olevan kanssa rosteria. Taisi tosiaan olla niin, että noi sisukalut hyppää parempaan vasta tossa Genesis mallistossa (EP).
 
Aa ne on siis noi osiot mitkä sitä hintaa nostaa. No tämä auttaa taas vähän noiden vertailussa, tänks!
Paljon grillaavalle noi rosteriset ritilät on FTW, koska ne on noin 100+1 kertaa helpommat pitää puhtaana kuin valurauta. Pelkkä "kaikki nupit kaakkoon" kuumennus + harjaus riittää mainiosti. Pari kertaa kesässä kääntää ylösalaisin ja polttaa/harjaa paskat pois alapuoleltakin. Ei ruostu, ei haperru jne. kovassakaan käytössä, nimimerkillä 12 vai 13 pulloa kaasua mennyt 3:ssa kesässä.

Omassa Summit 450:ssä kaikki sisuskalut on rosteria, mutta jos pitäisi valita niin emaloidut Flavorizer bar:it on varmaan ihan ok (noistahan nuo ruuantähteet palaa ihna luonnostaan pois), kunhan ritilät on rosteria.

Jotkut puristit tosin väittää että valurautainen ritilä tekee parempaa ruokaa, itse en ole mitään eroa huomannut. IMO puhtaalla grillillä saa sen makuista ruokaa kun kulloinkin haluaa ilman että edellisten kertojen jämät maistuu ruuassa...
 
Zone-sarja -42%
miten ja kuinka usein puhdistatte kaasugrilliänne? Ite rapsuttelin äsken kuonat ja rasvat pois grillistä ja onhan se v***tumaista puuhaa. Joka paikka siinä rasvassa, joka ei meinaa lähteä millään irti. Jos on hyväksi havaittuja aineita, niin kertokaa. Ja itsellä on valurautaa ritilät, emaloidut lienee helpompi pitää puhtaina?
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Kysymys kaikille grillaajille: Miten pysytte grillauskunnossa, kun jokin liha vaatii jopa 12 tuntia paimentamista? Itselläni on yleensä valtava alkoholihävikki grillauksen yhteydessä, joten tyydyn useimmiten lihaisaan maggaraan, tai johonkin muuten nopeasti kypsenevään tuotteeseen..

P.S: Tämä ei ollut "läppä", vain ihan oikea kysymys. :face:
 
Toi on paha. Itsellä ei ole sellaista savustinta, millä saisi niin matalan lämpötilan, missä voisi grillata 12h. Alkoholi on kyllä pakollinen grillaukseen.
 
Kummankohan perusgrillin kantaisin terdelle:

http://www.prisma.fi/market/prisma?...nta=Rovaniemi&osuuskauppa=ARINA&pageName=Main

vai

http://www.gigantti.fi/product/pien...eet/GG201280/nordic-season-trevor-kaasugrilli

Tuo Nordic Season kuulostaa kyllä ihan hyvältä merkiltä.

Jos mun terassi on mallia lämmittämätön, mutta katettu, niin säilyykö grilli siinä talven yli? Parhaimmillaa -45 asteisia kelejä. Ja kuinka kylmällä pakkasella voi vielä grillata? :D

Mulla on tuo ensimmäinen noista, nyt kolmatta kesää grillailen. Ihan hyvä peli ollut - ei voi moittia. Oikeastaan ei minkäänlaista pulmaa ole ollut. Säilytän juurikin kuvaamassasi paikassa talvet: suojapeitteen sisällä, katetussa terassilla. On säilynyt oikein asiallisesti.
 
Viimeksi muokattu:
Kumpikohan parila voisi olla passeli noille Weberin Spirit E-320 tms. malleille? Tuo jälkimmäinen lienee vähän pienempi mutta käsittääkseni tässä grillissä polttimot on vaakasuorassa joten jos tahtoo parilaan kohdistella epäsuoraa lämpöä niin voi olla hankala tuolla ekalla perus parilalla vs. pienempi siirreltävä jonka saisi vaakaan.

Tämä perus: http://www.webergrill.fi/Tuotteet/Tarvikkeet.aspx?ProductID=7542-at-SHOP3

vai siirrettävä:http://www.webergrill.fi/Tuotteet/Tarvikkeet.aspx?ProductID=6465-at-SHOP3
 
Kysymys kaikille grillaajille: Miten pysytte grillauskunnossa, kun jokin liha vaatii jopa 12 tuntia paimentamista? Itselläni on yleensä valtava alkoholihävikki grillauksen yhteydessä, joten tyydyn useimmiten lihaisaan maggaraan, tai johonkin muuten nopeasti kypsenevään tuotteeseen..

P.S: Tämä ei ollut "läppä", vain ihan oikea kysymys. :face:

Suurin ongelmahan isompien lihakönttien savustuksessa on tosiaan korkeaksi kohoava humalatila.
 
Kysymys kaikille grillaajille: Miten pysytte grillauskunnossa, kun jokin liha vaatii jopa 12 tuntia paimentamista? Itselläni on yleensä valtava alkoholihävikki grillauksen yhteydessä, joten tyydyn useimmiten lihaisaan maggaraan, tai johonkin muuten nopeasti kypsenevään tuotteeseen..

P.S: Tämä ei ollut "läppä", vain ihan oikea kysymys. :face:

Mulla on käynyt kerran niin, että lihat katosivat atomeiksi, kun en tarpeeksi päivystänyt grillin luona. Tähän tosin ei vaadittu 12 tuntia, mutta jonnekin ne katosivat.
 
Nyt on kaksi kertaa grillattu weberin hiiligrillillä ja ai hemmetti että on mukavaa touhua. Ei ole ihan heti paluuta kaasugrilliin. Nämä ensimmäiset kerrat vetäsin hiilillä mutta seuraavaksi kokeiluun briketit.
 
Olisiko heittää hyviä ja helppoja vinkkejä Kun on tarkoitus opetella grillaamaan hiiligrillillä kanaa? Reseptejä, vinkkejä?
 
Back
Ylös Bottom