- Liittynyt
- 1.6.2004
- Viestejä
- 16 123
- Ikä
- 48
Jep, sitä vanhaa mallia olis saanut muualtakin alta tonnin, mutta tää uusi malli on parempi ja varmasti myös hintansa väärti.
No sitten ei menny vituiks!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Jep, sitä vanhaa mallia olis saanut muualtakin alta tonnin, mutta tää uusi malli on parempi ja varmasti myös hintansa väärti.
Onko kukaan muuten kokeillut kyseistä Kaljapersekanaa?
Mulla on toi Weberin lisävaruste ja jossei muuta niin normitölkkiin verrattuna kestää paremmin tipu pystyssä ja kerää tosiaan rasvat. Kaljaahan tuonne on nesteeksi ollut tapana laittaa, ihan alkuperäisdean takia; en osaa sanoa ottaa tuo tuosta bissestä makua sitten sen enempää kun on tapana laittaa ihan reilusti muita mausteita tuohon. Mutta todella mehukasta tuosta tosiaan tulee ja kana kypsyy kokonaisuudessaan aika vauhdilla. Ensi yrittämällä meinasi tipu hajota grillistä pois ottaessa käsiin, kun oli niin läpeensä kypsää ja liha irtonaista. Saiskohan tätä nesteeseen lisäämällä vähän chilivivahdetta tuohon kanaan, on sen verran stydiä tavaraa että juotua tuskin tulee kokonaan :DNäyttää ja kuulostaa kyllä hyvälle, onko tuolla litkulla tölkissä käytännön merkitystä? Kaljaa, kolaa, viiniä? Weber:llä on muuten iha tuohon tarkotukseen oleva lisävaruste, jossa alla kulho johon rasvat broitskusta tippuu ja näin sinne voi myös heittää vihanneksia esimerkiksi maustumaan.
On muuten paras kotimainen market-makkara omaan makuun Saarioisten uusi grilliwurst. Chorizo on paras maku, yrttimaustettu myös hyvä, mutta curry on hieman liian eksoottinen makkaran mausteeksi. Todella hyvän makuisia ja lihaisia. Makkaran paksuuskin on oikea grilliin sopivaksi, eikä ole sellaisia orin peniksiä, jotka on aina raakoja sisältä ja palaneita pinnasta.
Oliko nämä juuri niitä raakamakkaroita ? Ihan hyviä ne ainakin oli omasta mielestä, eihän ne mitään halpoja olekkaan.
Huomenna pitäisi lähtee ostaan uutta grilliä. En kyllä yhtään tiedä minkä ostaisi. Joku perushelppo pitäisi olla.
Saa nähdä mikä kaupasta jää käteen ja pääsiskö sillä jo huomenna heti grillaan.
Jussina pistin pari 2kg Kassleria savustimeen. 11h savustuksen jälkeen 110-130 asteessa...
Parhautta! Näyttää kyllä niin makoisalta, että kuola valuu vaan työpaidalle.
Onkos tuo nyt niin, että kasslerkin on ihan laatulihaa, kun sen oikein laittaa? Kaveriporukassa tuota pidetään jänteisenä toisen luokan lihana, mutta voisin kuvitella, että tuo satsi uppoais ihan täydestä. Vai onko tuollainen iso pala jotenkin erilaista kuin ne parin sentin viipaleet mitä myydään merketeissa?
Jaha nyt alkaa tippua Ale-tarjouksia grilleistäkin pikkuhiljaa. Itse tarvin grillin vasta syyskuun lopulla niin pitää kyttäillä mistä saisi halvalla Weberin Spirit E-310 tai Weber Spirit E-310 Premium. Premium taisi olla aika edukkaasti eilen Bauhaussissa 659€ tms. Eihän noilla kahdella ihan hirmuisesti eroa tosin ole.