Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kattelin Luciferin sivuja ja siellä oli Lucifer Dunite-pönttö. Näyttää samalle kuin toi Huppen pönttö. Onkohan toi tahdasvalmisteinen toimiva? Googlesta löytyi pari vuotta vanha mainos, missä hinta oli alle 100e. Epäilen, että tohon rahaan saisi kunnollista.
Mikäs ois nyt se alle 400e hintaluokassa hyvä hankinta kaasugrilliksi? Weberiä kovasti hehkutettu, mutta mites joku Landmann? keittolevyä en tartte ja puhdistaminen saisi olla helppoa. Eikä liian rimpulatekoinen.
Olisiko kannattava ostos Weberin Spirit E-310 tai Spirit E-320 Classic? E-310 listahinta taitaa pyöriä siinä 559 EUR paikkeilla ja E-320 siinä 669 EUR hujakoilla.
Turussa (K-Rauta) olisi Weber Genesis E-320 tarjouksessa viikonlopun ajan --> about 900,00 EUR.
Kannattaako tarttua tarjoukseen vai onko tuota mahdollista saada jostain vielä halvemmalla?
Verkkokaupassa taisi olla 539 tai jotain.Missähän hintaluokassa se Q320 on? olen koittanut netistä etsiä mutta muiden mallien hintoja kyllä löytyy.
Verkkokaupassa taisi olla 539 tai jotain.
Näistä Weberin Q-sarjalaisista: miettikää vielä miksi tuollaisen Q-sarjalaisen ostaisitte. Ne ei ole edes vertailutesteissä pärjänneet kovin kummoisesti. Vastaavasti about samanhintaisessa Spiritissä on 3 poltinta, melkein tuplat enempi tehoa (skidisti vituttaa kun grilli toteaa kunnon lihakuorman alla ettei potku oikein riitä ja homma menee hitaasti keittämiseksi) ja paremmin epäsuoraan grillaukseen sopiva polttimien asettelu. Ja uskaltaisimpa väittää että Spiritin rasvankeräys ja puhdistuskin on helpompaa, kun ei ole kaarevaa rasvapohjaa ja poltinten väliin pääsee paremmin putsailemaan.
Q-sarjalaiset on trendikkäitä ja jollain tavalla mukanakuljetettavia, mutta eivät hirveästi muuta. Perinteisen näköinen tylsä Spirit on grillinä taatusti parempi.
Olen toki. Kavereilta löytyy Q:ta eri kokoisina, Spirittiä, Genesistä ja itsellä on Summit 450. Sen verran kokemusta kaasugrilleistä ylipäätään, että luukun avaamalla ja ritilän pois nostamalla näkee jo hyvät ja huonot puolet. Q:ssa P-mallinen poltin tekee esim. epäsuoraan grillaukseen/savustamiseen soveltuvasta pinta-alasta varsin pienen; kokeileppa savustaa tuossa vaikka 3 kiloa ribsejä. Samoin osittain suljettuna (poltinten suojaamiseksi) nuo ritilät ei ainakaan omaan makuun ole parhaat mahdolliset. Myöskään P-mallinen poltin ei mahdollista sitä, että toisessa reunassa käristetään täydellä teholla järeitä pihvejä ja toisessa vaikka vihanneksia hiukan miedommalla eli grillin jakaminen erilämpöisiin sektoreihin ei ylipäätään ole yhtä kätevää. Mitä puhdistukseen tulee niin tasaista helposti saavutettavaa pintaa vaan on helpompi rapsutella puhtaaksi kuin kaarevaa pintaa hiukan ahtaassa paikassa.Oletko koittanut?
Grillin hankinta olisi edessä ja kävin katselemassa Weberin Spirit E-210 Classic -grilliä, hintaa tolla oli 399€.
Yleensä tulee grillattua kahdelle henkilölle, välillä sitten neljälle. Kauhean isoa grilliä en tarvitse/halua ja olen melko aloittelija grillauksessa, joten ihan perusvehje riittää.
Weberiä katselin ihan senkin takia, että se vois mennä usemman kesän ja lisäosia/tarvikkeita löytyy hyvin.
Onko heittää mielipiteitä tosta mallista tai ehdottaa jotain toista. Toi 400€ on mulla kyllä se yläraja, ei oikein persaus kestä tällä erää kalliimpia.
edit. Gigantin netistä näyttäs löytyvän 299€:n hintaan, mutta on koodin mukaan "avomallia"....