Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ite tykkäisin hiiligrillistä, mutta kyllähän sellanen perinteinen 20e pallogrilli on aivan paska.
Makuliha on parhautta, marketin muoviset jauhopussit eivät ole mitään makkaroita. Liha lihana ja jauhot jauhoina.
Tuotteitamme voi ostaa Suur-Helsingin alueella:
herkkutiskeistä
myymälöistä
kauppahalleista
Turussa, Tampereella ja Oulussa tuotteitamme löytää hyvän valikoiman omaavista herkkutiskeistä.
Ite tykkäisin hiiligrillistä, mutta kyllähän sellanen perinteinen 20e pallogrilli on aivan paska.
Makuliha on hyvä, mutta jos sattuu jossain törmäämään Wurst Fennican raakamakkaroihin (ei noi kypsennettyjä edes valmista), kannattaa ehdottomasti ostaa kunnon satsi. Jää nimittäin makulihakin armotta kakkoseksi. Tahtoo vain löytyä aika huonosti.
Grillailtiin hieman jussina.
Nää pavut on mahtavia, varsinkin savustettuna:
Hupesta sais hyvän vaimon..
Tommonen valmistui tänään:
Pituus: 252cm
Korkeus piipun päästä maahan: 165cm
Paino CADin mukaan: 225kg (jota en itse usko koska nostettiin toi kahdestaan ja mavetan helvetisti alle 100kg).
Hieno laitos, alkoi heti kiinnostaa rakentelu varsinkin kun lojuu muutama tollanen pönttökin tarpeettomana.
Toimiiks toi laitos ihan vaan siten, että tuossa pienemmässä osiossa poltellaan puut ja savu kulkee tuon isomman pöntön lävitse lämmittäen sen? Onko tossa mitään savupeltejä tms, joilla savun määrää säädetään?
Tossa pienemmässä osiossa näyttäs olevan tuon kupeessa olevan luukun lisäksi vielä uuninluukkukin. Onko ajatuksena se, että myös tuohon pienempään osioon saa grilliritilän vai miksi noita luukkuja pitää olla kaksi?