Mitäs tuo punainen kastike tarkalleen on?Aamupalaksi PP:tä pitaleivän väliin:
[/img]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mitäs tuo punainen kastike tarkalleen on?Aamupalaksi PP:tä pitaleivän väliin:
[/img]
Mitäs tuo punainen kastike tarkalleen on?
Argentiinalainen grilli pitää rakentaa kesällä kyllä. Tässä juttua:
Tulinen tuliainen - Isabelita - Ruoka ja juoma - ESS.fi
Tosin sitten ihan reippaasti suurempi kuin tämä kerrostalo-versio :lol2:
Tuolla vässy74:sen kuvassa on oikea kokoluokka :D
Tossa muuten uutta kuvaa tästä savustuspöntöstäni:
Hieman on vielä vaiheessa mutta eiköhän tuo kesäksi valmistu
Saaks kysyä mitä helevataa olet savustamassa. Vai perustatko savustamon...
OPA on hulluilla päivillä 199e.^ Eikö tuo ole rosterista vai miksi sitä olet maalaamassa? (Vähän kyllä näyttäisi että olisi kuitenkin mustaa).
Omasta sähkögrillistä taisi laueta termari lauantaina. Lämpeää kuumaksi, mutta sitten mennäänkin vain off-tilassa. Muuten olen tyyvyväinen ollut grilliin, mutta jos menee takuuseen niin on jo toinen samaa mallia. Kaasugrillejä kävin katsomassa, mutta nykyiseen asuntoon sellainen ei mahdu parvekkeelle. Uuteen asuntoon mahtuisi pihalle, mutta muutto on alkutalvesta, niin taitaa jäädä ostamasta. Opan sähkögrillin maksaakin sitten saman verran kuin joku kaasugrilli. Ei vain viitsisi yhdeksi kesäksi sellaista ostaa. Vaikea päätös taas.
OPA on hulluilla päivillä 199e.
Onko tämä nyt varma tieto? Ainakaan netissä olevassa kuvastossa ei osunut silmään.
Minkälaisia tiiligrillejä olette rakennelleet? Olisi tarkoitus muurata takapihalle hiiligrillikompelksi. Integroin siihen nykyisen savustuspönttöni.
Pitäs joku malli saada, mitä sit modifioisin omaan tarpeeseen. Tosta hiiligrillauksesta ei ole juurikaan kokemusta, niin mitähän siinä rakentamisessa pitäisi ottaa huomioon? Lämpöjä kun ei voi säädellä kuten kaasugrillissä. Eli korkeuden säädöt pitäisi jotenkin järkevästi rakentaa ilman, että kaikki grillattavat putoaa hiillokselle, kun kännissä koetat siirtää grilliritilää ylemmäs...
Aattelin mäkin nyt sijottaa tohon sähkögrilliin kun täällä on sitä kehuttu. Mites siinä toi savustaminen onnistuu parhaiten? Jotain sahajauhoa folioon, siihen reikiä tökitään ja rilliin? Onko kukaan kokeillu mikä ois sopiva määrä, riippuu toki varmaan kohteen suuruudesta ja halutusta kypsyydestä? Kostutetaanko puruja pikkasen vai nou? Alkaako kuinka herkästi palamaan? Minkälainen tavara olis hyvää, perus sahajauho vai joku muu mikä? Lähtiskö Huppeli tota Pulled Porkia sähkögrillillä tekemään? Saa antaa muitakin vinkkejä, lihaa kokkailisin ja siihen savuaromia joukkoon.
Varma tieto. Kuvastossa Elektroniikka -osiolla sivulla 5.
Hullut P
Niinpäs onkin. Yllättäen sitä ei löytynytkään siitä muoti- ja sisustus -alelehdestä jonka selasin kolme kertaa läpi. Taitaa silti jäädä Opa ostamatta; tajusin ettei tuo pysy asunnon parvekkeella pystyssä. Vaikka Opalta oli tullut sellainen vaunumallinenkin teline grillille. Ehkä haen vain kolmannen Luciferin cittarista ja toivon että se kestäisi edes vappuun asti. Kaasukompleksi veisi yhden sivun parvekkeesta ja en tiedä uskaltaanko kaasupulloa edes säilyttää aurinkoinsena päivänä parvekkella, edes varjossa.
Ei pysy pystyssä? Outoa... tuossahan on kuitenkin mukana tukevat teräsjalat.
Kaasupullojen säilytys on Suomessa kovin peljätty asia. Olet muistaakseni huomioinut kuinka niitä säilytetään Thaimaassa, max. n. 47 asteen lämmössä auringonpaisteessa 24/7/365 ;)
Oletko katsonut miten kaasupullot ovat huoltoasemien pihamaalla?
Ei pysy pystyssä? Outoa... tuossahan on kuitenkin mukana tukevat teräsjalat.
Kaasupullojen säilytys on Suomessa kovin peljätty asia. Olet muistaakseni huomioinut kuinka niitä säilytetään Thaimaassa, max. n. 47 asteen lämmössä auringonpaisteessa 24/7/365 ;)
Oletko katsonut miten kaasupullot ovat huoltoasemien pihamaalla?
Parveke on puuta, joten tuo lattia ei ole kovin tasainen. Todennäköisesti heiluisi siinä ja kaatumisvaarakin on olemassa.