Grillikausi alkaa

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DoDo
  • Aloitettu Aloitettu

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
En oo joka linkkiä tutkinu perusteellisesti. Tuollahan noita tosiaan oli...

Basic rub for baby back ribs (pork):

* 1 tbsp of salt
* 1 tbsp of freshly ground black pepper
* 1 tbsp of brown sugar
* 2 tbsp of white sugar
* 1-2 tsp of granulated garlic
* 1-2 tsp of onion powder
* 1-2 tsp of cayenne pepper and/or chili powder
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Noniin, tänään se tuli. Uusi Weber Genesis EP-320 + valurautaparila.
Pahvilaatikko on aika muikean kokoinen ja painoa 77kg.
Pakettiautolla piti hakea, huomenna ajattelin kasata tuon.
 
Noniin, tänään se tuli. Uusi Weber Genesis EP-320 + valurautaparila.
Pahvilaatikko on aika muikean kokoinen ja painoa 77kg.
Pakettiautolla piti hakea, huomenna ajattelin kasata tuon.

Tyypit otettu:
P1010676.jpg
 
Onko Huppe toi se RST-malli? Jos näin, niin mistä ostit ja paljon maksoit? Kysyn tätä sen takia, että tiedän ettet osta kalleimmasta paikasta :hyper:
 
Onko Huppe toi se RST-malli? Jos näin, niin mistä ostit ja paljon maksoit? Kysyn tätä sen takia, että tiedän ettet osta kalleimmasta paikasta :hyper:

Malli on siis Weber Genesis E-320 Premium, amerikassa mallimerkintänä vain: Genesis EP-320. Sisäosat (flavorizer bars ja ritilät) ovat rosteria.
Maksoi 999e euroa Rautiassa, tai oikeastaan yhteishinta valurautaparilan (svh 69e) kanssa oli 1055e rahteineen. Hinta siisältää siis rahdin Tanskasta Suomeen koska Weber ei ole ko. Rautian edustama merkki. Keskon varastoissa noita ei ole.

Lanternassa K-raudassa oli jotain tarjouksii viikko sitten:

weber1.jpg

Tää nyt ei ole mikään tarjous vaan saamarin kallis hinta.

Tämä kai ihan ok hinta:
weber2.jpg
 
Noniin, tänään se tuli. Uusi Weber Genesis EP-320 + valurautaparila.
Pahvilaatikko on aika muikean kokoinen ja painoa 77kg.
Pakettiautolla piti hakea, huomenna ajattelin kasata tuon.

Mä ostin tuon Genesis E-310. Laatikossa on kyllä kokoa :hyper:
Hieno peli ja hyvin toimii.
 
Grilli korkattu. Eihän sieltä meinannut saada tulta. Näköjään tärkeä kohta oli alipainesäätimen alaosan painaminen kunnolla paikalleen.
 
Baby back ribsit tehty...niin hyvää ettei ymmärrä.

1t45min oluthauteessa 150 asteessa rubit pinnassa
25 min kärvennetty 260 asteessa vähän väliä soossilla hieroen.
syöty n. 5 minuutissa...:kuola:
 
Weber nyt testailtu. Hyvin tuli vartaat. Kuvista tuli vähän tummia:

P1010681.jpg


P1010682.jpg


Makkara tuossa on chorizoa, liha itse marinoitua possun sisäfilettä.
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
http://www.iltalehti.fi/ruoka/201004280093823_ru.shtml

Sinustako Iltalehden tähtigrillaaja?
Osallistu kilpailuun! Televisiokokki Jyrki Sukula kokoaa lukijoiden lähettämistä resepteistä grillimenun. Parhaat reseptit palkitaan!

Mikä on juuri sinun maistuvimman grilliherkkusi resepti? Onko se liha-, kala-, makkara- tai kasvisruoka? Alkuruoka, pääruoka tai jälkiruoka?
Onpa reseptisi minkälainen tahansa: jos se liittyy grillaukseen, lähetä se Iltalehden Tähtigrillaaja-kisaan 9.5. mennessä.
Voit halutessasi lähettää useita reseptejä. Televisiokokki Jyrki Sukula arvioi Iltalehden lukijoista kootun raadin kanssa reseptit ja kokoaa parhaista kolmen ruokalajin grillimenun.
Kolme parhaan reseptin lähettänyttä palkitaan 200 euron lahjakortilla.

Kilpailuun osallistutaan vain alla olevalla lomakkeella!
 
Mitä kaikkee tossa on? Maissi, makkara, possu, kesäkurpitsa, sipuli ja ??

Maissi, Chorizo, ananas, liha, kesäkurpitsa, ananas, lina, sipuli, maissi. Chorizo on muuten erinomainen makkara vaikkapa vartaisiin.
 
Sähkögrilli Lucifer 5002C

http://www.lucifergrilli.fi/index.php?35

Hommasin Luciferin sähkögrillin (malli 5002C), joka lienee yleisimpiä parvekegrillejä tässä maassa. Lämpeneminen kesti yllättävän kauan ja loppujen lopuksi termostaatin sai säätää melkein täysille, että makkaroihin sai väriä. Tuosta on joku muukin valittanut, joten asialle ei kai voi mitään.

Harmillisempi seikka oli se, että termostaatissa oleva merkkivalo ei toimi (kuuluisi palaa uunin ollessa päällä ja sammua, kun haluttu lämpötila on saavutettu). Mahtaako valon puuttumisella olla kovasti haittaa? Autottomana en jaksaisi lähteä raahaamaan ainakaan koko grilliä takaisin kauppaan.
 
^ Tehot aina täysillä olen grillannut. Merkkivalolla tuskin mitään isompaa merkitystä on. Hieman kestää tottua grillin hitauteen oikealla tulella grillaamisen jälkeen. Hiilillä nakit valmiita 2 minuutissa ja sähkögrilillä 20 minuutissa. Toisaalta hyvänä puolena harvemmin saa mitään poltettua. Vaatii hieman totuttelua, mutta erityisesti lihan grillaamisessa (=paistamisessa) tuo on ihan pätevä peli jos ei ole kiire.
 
Selvä homma. Hitaus ihmetyttikin juuri siksi, että aiemmat kokemukset ovat perinteisestä pallogrillistä.

Ja kyllä tuo termostaatin merkkivalo sittenkin toimii. On vain niin heikko, että sitä ei päivänvalossa voi millään nähdä.
 
Zone-sarja -42%
^ Tehot aina täysillä olen grillannut. Merkkivalolla tuskin mitään isompaa merkitystä on. Hieman kestää tottua grillin hitauteen oikealla tulella grillaamisen jälkeen. Hiilillä nakit valmiita 2 minuutissa ja sähkögrilillä 20 minuutissa. Toisaalta hyvänä puolena harvemmin saa mitään poltettua. Vaatii hieman totuttelua, mutta erityisesti lihan grillaamisessa (=paistamisessa) tuo on ihan pätevä peli jos ei ole kiire.

Sähkösimon unohdin täysille ja pistin pari Campingia paistumaan. Kävin kusella ja hain bissen ja tulin takaisin noin 2 minuutissa. Makkara oli täysin musta korppu ja vieläpä ilmiliekeissä.
Vaihdoin vasta termostaatin tuohon ja tuntuu että tuo on nyt paljon ähäkämpi. Yli puolen välin ei kannata laittaa tehoja kun sitten palaa kaikki välittömästi. Onko tuo nyt sitten hyvä vai huono, mielestäni huono, mutta onhan se vähän kuin autoissakin että tehoreserviä on aina hyvä olla :D
 
Sähkösimossahan on ne vastukset paljaana joten voi toisaan olla paljon ärhäkämpi kuin Lucifer, joka on käytännössä parila.
 
Back
Ylös Bottom