Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Noista ehdottomasti Genesis, josset halua Q:ta ulkonäön tai liikuteltavuuden takia. Puolet enempi tehoa ja grillit on niinkuin autot eli tehoa ei oo koskaan liikaa.Kaasugrilli pitäisi ostaa. Vaihtoehtoina olis:
http://www.webergrill.fi/Genesis®-E-320-512.aspx
http://www.webergrill.fi/Weber®-Q™-320-495.aspx
Kannattaa panostaa vaikka parin tonnin grilliin (tilasin viikonloppuna Weberin Summit-sarjalaisen ;) ). Tosin jos pääasiallisesti grillaa hiilillä niin sittenhän tuon kakkosgrillin voi ostaa ihan budjetin mukaan; tosin hyvällä kaasugrillillä viitsii ehkä helpommin täräyttää kunnon piffit vaikka myöhään arki-iltana vielä syksypimeillä. Mutjoo, Summittia miettiessä tuli kateltua kaikenlaisia grillejä ja kyllähän tässäkin touhussa rahalla saa; edellinen grilli oli mulla Landmannin Exclusive-sarjaa (tästä meni kaikki kuluvat osat + osa runkoa 3:ssa vuodessa loppuun kun 3-4 krt/vko grillaili) ja kyllähän 3 x kalliimpi Weber tekee kaiken paremmin: fiksumpi design eli paremmin suojatut polttimet, fiksumpi rasvankeräys ja ylipäätään helpompi puhtaanapito, enempi ja tasaisempaa tehoa jne. Ja lisävarusteina saa vielä kaikenlaista kivaa. Esim. katselemaasi Genesikseen saa parilan toisen ritilän vaihtoehdoksi ihan hyllytavarana; muistaakseni noita oli ainakin Suomenojan K-Raudan Weber Shop in Shop osastolla...Kannattaneeko panostaa tonnin grilliin? Pääasiallisesti tulisi varmasti grillattua (edelleen) hiilillä, tuo on vain tommoselle isommalle sakille kokatessa esim. vartaita aika oiva laitos ja jos laiskottaa. Q-sarjassa olisi kätevää toi valurautaritilä ja valurautaparilla jossa paistaa vaikka munat.
Todella asiallisen näköinen setup, ei mikään rimpula ;). itsekkin jo pidempään haaveillut sellaisesta Argentiinalaistyyppisestä pihakeittiökokonaisuudesta (grillaus/savustus), jossa erillinen hiiliuuni josta pariloiden alle lapioidaan hiiliä jne. Pienellä tontilla varustetussa paritalossa asuessa vaan ei naapurisovun säilyttämiseksi viitsi päivittäin savustaa koko naapurustoa...Tämmöinen savustuspönttö on rakenteilla, pitäisi valmistua lähiaikoina:
Painoa miehekkäät 175 kiloa.
http://www.virtualweberbullet.com/pork2.htmlSouthern Succor Rub
1/4 cup ground black pepper
1/4 cup paprika
1/4 cup Turbinado sugar
2 Tablespoons table salt
2 teaspoons dry mustard
1 teaspoon cayenne pepper
Mix ingredients thoroughly. Makes enough rub for one pork butt, with some leftover for use in the Southern Sop.
Tuli hommattua tänään Weber one touch Gold 57 cm ja siihen sähkömoottorilla pyöritettävä varrasteline. Ei ole aikaisempaa kokemusta tuollaisen käytöstä. Olisiko kellään heittää ideoita mitä tuolla voisi tehdä ja miten. Myyjä kertoi, että siihen voi vaikka laittaa ankan pyörimään, alle astia mihin kasviksia jne.
Mistä sait ton moottoritelineen? Mitä maksoi?
Kohtuu hyvä myyntipuhe ollu... Varmaan sano myyjä, et on myös itellä semmonen. ;)K-Rauta Jumbon lähellä. 140 €. Oli viimeinen ja tuollaista saa ilmeisesti vaan tuohon 57 cm malliin. Myyjän mukaan ovat ainoita, jotka myyvät noita ja niiden saamisessa menee kuulemma aina pitkä aika.
Kohtuu hyvä myyntipuhe ollu... Varmaan sano myyjä, et on myös itellä semmonen. ;)
:lol2:Homma alkaa mennä käsille. No onneksi on One Touch Gold kuitenkin pihassa.
Savustuspönttö on "jäissä" kun tekijä lopetti hommat.
Weberiä, jonka tilasin, ei näy eikä kuulu. No enpä ole maksanutkaan, eiköhän se sieltä tule.