Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hirvessä on se huono puoli että siihen pitää lisätä kilo voita että alkaa maistua :D
Testattiin hirvenlihalle ja aikas hyvää tuli. tehtiin vaan testierä ja inan verran turhan kuivaksi pääsi, mutta seuraavalla kerralla sitten tiedetään enemmän.Onko kellään savustusvinkkejä? Olen pari kertaa savustanut kokonaisen kirjolohen. Ajattelin, että voishan sitä savustaa jotain muutakin...
Oletko kokeillut öljytä grillin ritilää tai perus alumiinifoliota öljytyllä talouspaperilla? Jos folion päällä tekee, niin voi laittaa vaikka suoraan juoksevaa paistorasvaa vähän kalan alleEli: milläs keinolla jengi duunaa grillissä sisältä pehmeitä ja pinnalta rapeita kalabiffejä ilman kiroilua?
reipas kiloinen viskimarinoitu naudan sisäfile, mutta paistettiin kuitenkin grillissä ja tuli taivaallisen hyvää. Onnistuttiin vielä saamaa mediumina grillistä ulos.
Unohtaisin nuo perhosmedaljongit grillissä.Eli: milläs keinolla jengi duunaa grillissä sisältä pehmeitä ja pinnalta rapeita kalabiffejä ilman kiroilua?
Kerrotko lisää. Mitä laitoit marinadiin, miten kauan marinoit jne.
Tuli hirmu nälkä pelkästä ajatuksesta...
Koita tota:Onko kellään savustusvinkkejä? Olen pari kertaa savustanut kokonaisen kirjolohen. Ajattelin, että voishan sitä savustaa jotain muutakin...
Hiero pintaan rubi. Anna maustua jokunen tunti ja lämpöisenä + raakana heität savustumaan. Savustelet noin 110-120 asteisessa savustuspöntössä sitä 5h.Nyt on Jack Danielsin savustusbriketit kotona. Huomenna meinasin savustaa porsaan ulkofilettä palana. Kannattaako tota filettä ensin paistaa/grillata hieman? Entäs maustaminen?
Nyt on Jack Danielsin savustusbriketit kotona. Huomenna meinasin savustaa porsaan ulkofilettä palana. Kannattaako tota filettä ensin paistaa/grillata hieman? Entäs maustaminen?