Grillikausi alkaa

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DoDo
  • Aloitettu Aloitettu

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
Amatöörit esikeittää ribsejä. Baby Back Ribsejä siis. Toki ravintoloissa noi on vähän niinkuin pakko olla esikeitettyjä ja lämmitetään vain bbq-soossin kanssa sitten asiakkaalle. About 2-3h noita savustellaan noin 110-120 asteen lämmössä ja lopuksi tosiaan tuo suoralla lämmöllä käristys päälle.
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Minulla olisi pakastimessa "porsaan marinoidut grilliluut", jotka ovat aivan noiden edellämainittujen ribsien näköisiä. Ostin pahanpäivänvaralle kun möivät 600g lootan muistaakseni kahdella eurolla.
Mutta onnistuisikohan nuo pallogrillissä vai keksiskö muuta tapaa laittaa.
 
Minulla olisi pakastimessa "porsaan marinoidut grilliluut", jotka ovat aivan noiden edellämainittujen ribsien näköisiä. Ostin pahanpäivänvaralle kun möivät 600g lootan muistaakseni kahdella eurolla.
Mutta onnistuisikohan nuo pallogrillissä vai keksiskö muuta tapaa laittaa.
Pallossahan noi on kaiken paras tehdä. Mietoa lämpöä vain ja jotain savuavaa lastua mukaan. Sulata ne ennen kuin heität grilliin.
 
Yllätin eilen itseni tekemällä muurikkapannulla pihvien kyytipojaks sellasta sössöä, mihin tuli yhet kappaleet punasta paprikaa, sipulia, päärynää, kaks persikanpuolikasta ja puol rasiaa herkkusieniä. Tavarat palasiksi ja kulhoon, päälle reilusti oliiviöljyä ja chilimaustetta. Paistetaan kun on vähän aikaa maustunu.
 
Mitähän muuta ku maissia alotteleva kasvissyöjä vois grillailla?

No ainaki tomaattia ja kurkkua.. Banaaniaki on kokeiltu :D

Tosimies vetää kuitenki piffiä!

Oma grillikausi korkattiin tänään, harmi vaan että kaupasta oli KAIKKI liha loppunut, piti tyytyä pelkkään makkaraan maissiin ja tomaattiin..
 
Mitähän muuta ku maissia alotteleva kasvissyöjä vois grillailla?

Paprikaa, herkkusieniä (käärittynä pekoniin, nam :kuola:), perunaa, bataatti on erittäin hyvää, banaania.

Esim: Kuutioi folionyytteihin bataattia, perunaa, porkkanaa, paprikaa ja laita fetajuustopaloja kyytipojaksi, hieman pippuria ja suolaa. Todella hyviä nyyttejä...
 
Mitäs jälkkäreitä ootte grillailleet? Onko vinkkejä?

Yks mikä toimii on se, että laittaa ananaksen parin sentin paksusiksi siivuiksi, nappasee keskiosan pois, grillailee ja välillä sivelee hunajalla :)
 
Mitähän muuta ku maissia alotteleva kasvissyöjä vois grillailla?
Parsasta tulee ũberherkkua, samoin tomaateista ja kesäkurpitsasta. Parsat ja tomaatit toimii kokonaisina, kesäkurpitsa paksuina viipaleina.

EDIT: sipulit unohtu: tavallista sipulia, puna- ja salottisipulia viipaleina grillille
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Laiskuus ja ajanpuute iski viimeksi grillatessa joten perunanyytteihin laitettiin pakasteesta peruna-sipulisekoitusta ja valkosipulituorejuustoa, vähän pippuria ja suolaa. Yllättävän hyvää ja ainakin helppoa.
 
Onko kukaan tehnyt itse maustevoita? Onnistuuko johonkin margariiniin yms?
Onnistui margariiniinkin.

1/3 pakettia margariinia kertakäyttölautaselle. Noin 20s mikrossa täydellä teholla. Velliin noin puoli pussia (niitä pikkupusseja) grillimaustetta, 1/3 purkki pirkan sambal oelekia (chilimurskaa), 1,5 valkosipulia murskattuna, vähän mustapippuria myllystä ja vähän sinappia. Lautanen hetkeksi jääkaapiin ja kun on sopivan jäykkää niin töhnä leivinpaperin päälle ja rullaa siinä tangoksi ja pakastimeen.

Hintaa tuli setille ehkä euro ja riittää melkein koko kesäksi. Niin ja makuakin riittää. Eikä tullut tiskiä :D (haisee meinaan ihan kohtalaiselle tuo valkosipulimäärä...)
 
Parsasta tulee ũberherkkua, samoin tomaateista ja kesäkurpitsasta. Parsat ja tomaatit toimii kokonaisina, kesäkurpitsa paksuina viipaleina.

EDIT: sipulit unohtu: tavallista sipulia, puna- ja salottisipulia viipaleina grillille

Tuohon vois viel lisätä munakoison, paksuina viipaleina kans.
 
Pitäs ostella joku näpsä oma grilli. Varmaan sellanen 200€ ois maksimihinta. Mietin tällästä:
barbec2twh_600_0901_494.jpg


BARBEC 2TW

Puun, rosterin ja teräksen näyttävä ja tukeva yhdistelmä.

Tässä 2-poltin parilagrillissä grillausala on jaettu valurautaiselle grillausritilälle ja kaksipuoliselle valurautaparilalle. Grillissä on kestävät ja tehokkaat rosteriputkipolttimet. Yhdessä polttimessa on säätimeen integroitu apuliekillä varustettu piezo-sytytin. Lämmönjakopellin ansiosta hankalia laavakiviä ei tässä grillissä tarvitse ollenkaan käyttää.


Mitäs sanotte? Ehdotuksia muista vaihtoehdoista?
yhdellä tutulla on toi, ei mitään valittamista ja tyytyväinen on vakka mainospuheet naurattaakin.

ei ole sit mikään helpoin mahdollinen koota noiden ihme alumiinikulmien takia (kannessa...) mutta suht simppeli kuitenkin.

e: ihan yleisesti näyttävä rosteri ihan missä tahansa käytössä missä sitä ei öljytä aseöljyllä/vast päivittäin ja siihen kosketaan = ihan vitun ruma pintamateriaali.
 
yhdellä tutulla on toi, ei mitään valittamista ja tyytyväinen on vakka mainospuheet naurattaakin.

ei ole sit mikään helpoin mahdollinen koota noiden ihme alumiinikulmien takia (kannessa...) mutta suht simppeli kuitenkin.

e: ihan yleisesti näyttävä rosteri ihan missä tahansa käytössä missä sitä ei öljytä aseöljyllä/vast päivittäin ja siihen kosketaan = ihan vitun ruma pintamateriaali.

Joops, mut tuli jo muutama viikko takaperin ostettua toinen grilli :)
 
Zone-sarja -42%
Grillasin reilun kilon köntistä hirveä piffejä, joita marinoitiin oluessa muutama päivä. Ai että kun tuli hyvää ja lähes rasvatonta lihaa. Pitää vaan muistaa kärtsää pidempään kuin esim. naudan lihaa. Pekonia pitää nyt vähentää ja keskittyä luomulihaan. Tänään kun putsasi grilliä niin huomasi millainen silavamäärä siitä pekonista tuohon parilaan jää. Maistuu hyvältä, mutta ei kovin terveellistä joka päivä noita syödä.

_medium.jpg


_medium.jpg


_medium.jpg


_medium.jpg
 
:kuola:

Inskasta tulee läski! :kuvia:
"lähes rasvatonta, heitinpä siis kilon maustevoita päälle" :D
 
Hirvessä on se huono puoli että siihen pitää lisätä kilo voita että alkaa maistua :D
 
Back
Ylös Bottom