- Liittynyt
- 27.4.2005
- Viestejä
- 7 871
Taas Hupen perus suomivastaisuutta :lol2: Jos ei Suomesta löydä kunnon lihaa, niin se on ihan omaa tyhmyyttä tai laiskuutta.
Tänään Prismasta marinoimatonta siankylkeä. Niin sanotut ribsit viilsin erikseen. Lopusta lihasta ja läskistä leikkasin nahan pois ja leikkelin 4x4x15cm pötkylöiksi. Esikypsennyksen hoidin keittämällä hissukseen pari tuntia. Pötkylöitä vain tunnin. Siitä marinoitumaan huoneenlämpöön 2-3 tunniksi ja siitä grilliin. Siis oikeaan grilliin, ei mihkään sähkö- tai kaasukammotukseen :D Lisäksi grillailin peruna- ja bataattilohkoja.
Lisukkeina kinkku- ja tuoresalaattia. Hyvää oli!
Noita ribsejä pitäisi päästä kyllä hypistelemään kunnolla tai ostaa tiskistä, että ei tule täyttä kuraa ostettua.
Aina tulee hyvä mieli Huppen kirjotuksista:lol2: Onko muuten paahtokylki ihan samaa mitä ribsit paitsi että siinä on lihaa ja läskiä tuhdimmin päällä ? Ribsejä löytyy huonommin kaupoista, mutta tuota kylkeähän löytyy hyvin.