Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Riittävä? Miten niin riittävä, tuoreen jolokian potku on ihan helvetisti liikaa :D Olisinkohan jonku 3-4krt maistanu tuoretta Nagaa, ja kerran Bhuttia. Aluks ihan jees, sen jälkeen alkaa polte ja kipu kasvaan, tätä jatkuu noin 45 sec. Sen jälkeen onki kivasti turta koko turpavärkki, ja kuola valuu pitkin paitaa. Ja ne perkuleen siemenet jotka menee kielen alle, hyi.Kyllä. Tuore jolokia on maultaan aika nannaa, ja kyllähän potku ainakin minun mielestä riittävä on.
Onko kukaan kokeillut After Death -chilikastiketta? Jumalauta, että on kovaa tavaraa :D Laitan nykyään aina broiskun päälle. Suosittelen kaikille (tosi) tulisen ystäville.
Hassua, että muutama vuosi sitten piti tilata kunnon myrkkyjä netistä, mutta nytten Prismastaki löytyy ihan kunnon ruuantappajaa.
Hassua, että muutama vuosi sitten piti tilata kunnon myrkkyjä netistä, mutta nytten Prismastaki löytyy ihan kunnon ruuantappajaa.
omat suosikit on piripiri-soosit ja cayennepippurisoosit. Molemmista ei ole taidettu juuri tässä threadissä puhua. Aikoinaan Alepoistakin sai säilöttyjä piripirejä mutta on poistunut valitettavasti valikoimasta jo vuosia sitten. Ainakin joistain k-marketeista saa Portugalilaista Quinta D´avon piripiri sooseja.
No voi olla. Riippuu tietenkin mihin on tottunut. Mutta itse laitan pari orange habaneroo kattilalliseen keittoo. Se on sellasta sopivan tulista sillon.Erehdyin ostamaan habaneroja paketissa ja laitoin puoli chiliä lautaselliseen jauheliha risottoa ja ei H*******!! Oli tulista!!:urjo: