- Liittynyt
- 26.7.2003
- Viestejä
- 17 148
1,36 kg. Se on jo hyvä määrä. Prodea about 270g.
Ite ostin tänää 6,4 kg naudanlihaa. Syön seuraavan viikon aikana ne. Vajaa kilo päivässä.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Lihan epätervellisyydestä puhuttaessa,Suomalaiset paljolti ostavat marinoituja lihoja,kesällä varsinkin.Onko marinadit kovinkaan terveellisiä?Ja nuo marinoidut myös lasketaan lihoiksi kuten jalosteet.
Entrecotea tullut ostettua ketjun myötä.Kaupassa tuli huomisen ruokia arvottua,kivikylän porsaanfilee marinadissa oli kärryssä,entrecote tuli kohdalle niin jäi possu kauppaan
Suomalaiset ja muutkin tavikset syö lihan ympärillä kaikkea paskaa ja huuhtoo sen alas kaljalla. Sitten kun näitä seurataan ja tehdään tutkimus niin se liha on haitallinen.
"Tutkimustulokset eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että punaista lihaa kannattaisi syödä paljon, tutkijat huomauttavat raportissaan."
Eli, suuri määrä punasta lihaa- tämänkin tutkimuksen tutkijoiden perusteella LISÄÄ syöpäriskiä. Itse tutkimuksesta ;"Tutkimustulokset eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että punaista lihaa kannattaisi syödä paljon, tutkijat huomauttavat raportissaan."
Älä hyvä mies puutu rusinoiden poimintaan tai lauseiden irroittamiseen kontekstista.... pilaat threadin loistavan huumoriarvon.Eli, suuri määrä punasta lihaa- tämänkin tutkimuksen tutkijoiden perusteella LISÄÄ syöpäriskiä. Itse tutkimuksesta ;
"For example, consuming red meat may provide TVA for improved anti-tumour immunity, but a high intake of red meat has been positively associated with risk of many cancers, including breast, colorectal, colon and rectal cancer<a data-track="click" data-track-action="reference anchor" data-track-label="link" data-test="citation-ref" title="Farvid, M. S. et al. Consumption of red meat and processed meat and cancer incidence: a systematic review and meta-analysis of prospective studies. Eur. J. Epidemiol. 36, 937–951 (2021)." href="https://www.nature.com/articles/s41586-023-06749-3#ref-CR31">31</a>. Thus, our studies support TVA supplementation as a more targeted and efficient way than dietary changes to benefit anti-tumour immunity."
Sama se,nautin jatkossakin punaisesta lihasta,maidosta,voista,kananmunista ja muista herkuista
Sama,viikonloppuina menee välillä viskiä,olutta,jäätelöä,karkkia,pitsaa jne.Ite vedän myös olutta ja punaviiniä ja jäätelöä.
En mäkää oo kieltämässsä näiden syöntiä. Juon itekki maitoa, syön kananmunia ja punasta lihaa. Viimeks tänää söin aamupalalla 2 kananmunaa.Sama se,nautin jatkossakin punaisesta lihasta,maidosta,voista,kananmunista ja muista herkuista
Juu,määrä tekee myrkyn ja kohtuus kaikessa.En mäkää oo kieltämässsä näiden syöntiä. Juon itekki maitoa, syön kananmunia ja punasta lihaa. Viimeks tänää söin aamupalalla 2 kananmunaa.
Maltti kannattaa pitää niissä määrissä.
Kova kunto! Meetkö puhtaalla carnivorella vai tuleeko syötyä myös muuta? Laita vaikka esimerkki päivän safkoista jos jaksat.Kauheeta kun tuo punainen liha aiheuttaa diabetesta, sydäntautia ja nostaa tulehdusta.
Hyvät kesät foorumin lihansyöjille
katso liitettä 265361katso liitettä 265362katso liitettä 265363
Kova kunto! Meetkö puhtaalla carnivorella vai tuleeko syötyä myös muuta? Laita vaikka esimerkki päivän safkoista jos jaksat.
Hieno kondis miehellä ja näyttää varsin mielekkäiltä sapuskoilta jotka listasit! Meneekö reenijuomassa lainkaan hiilaria ja onko intrahiilarin käyttäminen vastoin koko konseptin periaatteita? Mielenkiinnosta kyselen, kun aika paljon sivusta luen tätäkin ketjua mutta itse en varsinaisesti ole Carnivore miehiä. Nyt olen tosin reilun kuukauden syönyt oikeastaan pelkkää lihaa, marjoja ja kasviksia, eli hieman sinne suuntaan jo. Mulla on siis ainainen vaiva ollu tuo pakin turvottelu ja ruoan imeytymisongelmat, jotka ovat nyt testin aikana loistaneet poissaolollaan. Vahvasti se nyt viittaa siihen suuntaan, että jotkut hiilihydraatit siellä syypäänä ovat, vaikka nekin olen ottanut bodausaikana pääsääntöisesti riisistä ja kaurasta. Liekö elimistö nyt sitten saanut gluteenista tarpeekseen jo tähän ikään, koska ruisleipääkään en siedä juuri lainkaan nykyisin.Kesäkuu tuli mentyä melko strictillä carnivorella, nyt olen lisännyt hiukan hiilareita. Syön vain 3 isompaa ateriaa päivässä joista ensimmäinen on kananmunia ja juustoa, toinen ateria 400g ylämaan jauhelihaa + hapankaalia. Viimeisellä aterialla grillaan aina jotain lihaa esim. Entrecote, picanha tai ribsejä, tässä aterialla saatan syödä myös perunaa tai bataattia ja jotain kasviksia. Hedelmiäkin saatan syödä välillä töissä ennen treeniä.