Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Just näin. Ja sitten alkoi se kyykkykin löytyä ja vedon irrotukseen sai räjähtävyyttä.Box-kyykystä saattaa olla hyötyä myös esim. henkilölle, jonka liikkuvuus ei riitä turvalliseen pohjaan asti kyykkäämiseen alaselän pyöristymisen takia. Tätä pyöristymistä näkee melko usein, kun mennään parallelia (reidet vaakatasossa) alemmas. Boksilla ainakin varmistaa sen, että selän muoto pysyy vielä turvallisella alueella (suorana).
Jos oikein ymmärsin Megamanin tekemällä tyylillä kyse on pikemmin penkkikyykystä eikä boksi kyykystä, eli boksi/penkki on vaan syvyysmittarina.
Voisko joku kommentoida tätä? Onko tavallisen saliharrastajan, joka nostaa raakana, mitään järkeä laajentaa treeniliikevalikoimaansa box-kyykkyyn?...
En tiedä, paljonko liikkeessä on järkeä raakakyykkääjille, varustenostajille hyöty on selvä.
omalla salilla ei varsinaista boxia ole joten kyselisin sellaista että voiko box-kyykkyä tehdä penkille? tarkoitan siis sitä että kuinka paljon tollanen tavallinen penkki kestää? olisi ikävää jos se pettäisi...kyykkyraudat ei nyt huimia ole mutta kuitenkin +200kg ja omapainokin yli 100kg
Väittäisin, että kannattaa varioida. Toisaalta paljon toistoja, mutta toisaalta tarpeeksi raskaalla painolla, koska kevyt paino sallii melkein millaisen liikeradan tahansa ja opettaa näin tekniikan mikä onkin raskaammilla painoilla mahdoton. Raskas kolmosen sarja mikä tehdään kuitenkin tekniikka edellä, opettaa pitämään ruodon siinä asennossa missä se ylipäänsä voi edes olla. Kyykkäämään ei opi kyykkäämällä pelkästään kevyesti.Mutta mitkä on järkevät toistoalueet boksikyykylle, jos tavoitellaan edistystä tekniikassa? Vai kannattaako tässäkin vaan varioida mahdollisimman paljon?
No kestikö se penkki?2009...good times.