Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tuon kaiken ruoan punnitsemisen ymmärtää, jos on joku kisakehonrakentaja dieetillä, mutta tarviiko harrastajatreenarin laskea joka helvetin gramma ja kalori. Eipä tarvitse ihmetellä näitä fitness on yhtä kuin syömishäiriö uutisia.
Ilmeisesti Saarioinen ja Snellman käyttää pakastamatonta lihaa. Entä muut valmistajat? Omat havainnot ainakin tukevat tuota korkeaa kosteuspitoisuutta teollisesti tuotetun jauhelihan osalta. Eli vahvalla mutulla, se on ollut pakastettua. Se 400 gemman lihaköntti kutistuu ihan olemattomaksi.
Jotta tässä ongelmassa päästään eteenpäin niin voin testata noita kaupan tuotteita ja punnitsen lihan ennen ja jälkeen paistamisen. Ei tässä touhussa kyllä mitään järkeä ole, mutta kun kerta ollaan kunnon lihapäitä niin edetään tällä tavalla.
vähän niitä hoksottimia. pakkohan ne siat on pakastaa.
Koska maailmasta tuli sellainen että ruoka pitää punnita? Eikö riitä että ahaa tossa onkin sopivankokoinen lautasellinen syön sen ja jos on nälkä otan hieman lisää?
Tuon kaiken ruoan punnitsemisen ymmärtää, jos on joku kisakehonrakentaja dieetillä, mutta tarviiko harrastajatreenarin laskea joka helvetin gramma ja kalori. Eipä tarvitse ihmetellä näitä fitness on yhtä kuin syömishäiriö uutisia.
^^ En ymmärrä miksi tuosta jaksetaan aina nillittää. Jos punnitsee kaiken syötävän niin tietää varmuudella mitä ja kuinka paljon syö, olkoon offilla tai dietillä. Minä ainakin nauran paskasesti noille urpoille, jotka kyselevät pakkiksella: Mitä teen väärin, kun paino ei nouse ja kehityskin hidasta? Syön kuin hevonen, mutta treenit ei kulje.
Siihen vaa'an käyttöön menee noin 20 sekunttia, joten ajasta se ei voi olla kiinni. Ruoan punnitseminen ei ole kyllä aiheuttanut mitään pakkomielteitä tai stressiä. Ihan sama asia kuin paskalla käydessä pyyhin perseen huolellisesti. Syömisten osalta haluan vain punnita raaka-aineet.
Ei sitä elukkaa ole pakko pakastaa, mutta eivät nuo firmat harrasta mitään punaisen ristin-toimintaa, ihan puhdasta bisnestä. Voitko käyttää vähän hoksottimia ja kertoa, miksi se ~10% raaka-aineesta otetaan pakastelihasta? Eikö koko lihamäärä voisi olla tuoretta?
Jos ostan lihatiskiltä 2 kilon pussia 10% jauhelihaa. Toisen paistan heti ja syön sen. Toisen laitan pakkaseen ja paistan vasta kuukauden päästä. Eikö ravintoarvot ole ihan samat riippumatta siitä paljon se painaa paistamisen jälkeen? Eikös tuo osittain pakaste lihasta jauhaminen vaikuta vaan jatkosäilyvyyteen eikä ravintoarvoihin?
^^Oletko koskaan kuullut tuotannonsuunnittelusta? Niitä kaikkia maailman lehmiä tai possuja ei kannata kerta laakista rahdata samaan paikkaan ja läväyttää aivoja seinälle. Totta helvetissä nuo pakastelihat helpottaa tuotannonsuunnittelua, mutta yksi syy on varmasti yritystoiminnan nettotuloksen kasvattaminen.
Tavalliselle kuluttajalle ei ole mitään merkitystä onko siinä pakastettua lihaa vaiko ei. Suurinta ostajakuntaa kiinnostaa vain ja ainoastaan hinta. Syödään nyt mitä syödään, jokainen saa itse päättää mihin laittaa rahansa.
Tämän on varmaan aika moni huomannut ihan käytännössäkin. Ei esimerkiksi kanan fileita ja nautaa tai sikaa voi paistaa pannulla samalla tavalla.Rasvattomassa lihassa on tosiaan sitä vettä erittäin paljon luonnostaan,se ei ole mitään joulukinkkuun lisättyä suolavettä.
Hyvä asiakkaamme
Kiitos viestistänne Atrian kuluttajapalveluun.Atria 400g Naudan Parempi Jauheliha 10% sisältää 20g proteiinia 100g raakaa jauhelihaa kohden. Pakkauksessa on 80g proteiinia. Paistettaessa neste haihtuu, mutta proteiini jää. Paistohävikki on n.25%, jolloin 300g:ssa kypsää jauhelihaa on edelleen 80g proteiinia.