Virallinen känni, krapula ja ryyppytredi

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja 8Balls
  • Aloitettu Aloitettu
Juu, en ole tietääkseni ennen maistanut vehnäolutta, joten oli kiva yllätys. Löytyyköhän vehnäistä myös alkoholittomana? Kovin montaa tavallista en uskalla yhdellä istumalla nauttia, koska onnistun humaltumaan lähes pelkästään jo pullonavauksen äänestä.
1593337302238.png


Tätä nyt löytyy ainakin joka marketista. Itse testasin eilen ekaa kertaa tätä tuotetta :
1593337346910.png


Eka meni vähän oudoksuen mutta toiseen vähä limeä hinkattiin joukkoon ja jäitä niin oli varsin kelpo terassijuoma!
 
Eikös se humala tuo sen perinteisen "kaljan" maun? Vai olenko väärässä.

Muistelen vaan kun olin erään pienpanimon yksityisillassa, niin omistaja kertoi, että monesti sanotaan että ei pidä kaljan mausta on oikeasti niin, että ei pidä humalan mausta. Ja humalia sekä eri suhteita on loputon määrä, joten oikea löytyy, jos haluaa etsiä.

En tosin muista varmaksi, sillä juon olutta, mutta mielellään juuri vaaleita harvakseltaan.
 
Eikös se humala tuo sen perinteisen "kaljan" maun? Vai olenko väärässä.

Ehkä olet, ehkä et. :)

Muistelen vaan kun olin erään pienpanimon yksityisillassa, niin omistaja kertoi, että monesti sanotaan että ei pidä kaljan mausta on oikeasti niin, että ei pidä humalan mausta. Ja humalia sekä eri suhteita on loputon määrä, joten oikea löytyy, jos haluaa etsiä.

Lähestyin ongelmaa Sylveröä tulkiten, ja hän oli pitänyt vehnäolutta hyvänä. Siksi ajattelen, että hänelle "kaljan maku" tulisi ennemminkin mallastetusta ohrasta kuin humalasta, koska harva aloittelija lähestyy olutta "hankalampien" oluiden kautta, vaan suoritteina ovat nimenomaan kaupan tai ravintolan perusolute.

Ohramallas on profiililtaan makea, mutta ei karkkimaisella tavalla. Vehnäolut kallistuu banaanimaiseen makeuteen ja on usein muutenkin hedelmäisempi (en tiedä johtuuko se käytetyistä humalalajikkeista, tai että käytetäänkö venhän kanssa yleensä eri humaloita) ja muutenkin "kevyempi" ja raikkaampi maultaan.

Humala on varamasti makumieltymystä jakava aromi. Suomalaisissa lagereissa ei humala nouse ärhentelemään. Omaan suuhuni edes pils-oluissa, joissa on jopa tuplamäärä katkeruutta perus-lagereihin verrattuna, ei humala nouse millään tavalla hallitsevaksi, edelleen maltaan makeus voi olla oluen runkona.

Kuten sanoit, humalia on valtavasti ja niidenkin makuprofiili on hyvin runsas puhtaasti katkerasta humalasta Amerikan humalille tyypilliseen sitruksisen pistäviin aromeihin. Humalan perusteema on katkeruus.
 
Muutaman markettivahvuisen oluen ostin.

En tunnu kuitenkaan ansainneeni kun yksikään projekti ei edennyt tänään.
 
0,75 puteli punkkua Barone Montalto tais olla Alkon halvin, tähän lisäksi olutta mitä sattuu löytyy.Snadi nousuhumala menossa,,nyt pitäs mennä väittelemään Trump ketjuun,tai sit ei!
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom