Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tästä yksi vaihtoehto. Hankala tosin tietää matchaako sun makuun mutta laadukas tapaus joka tapauksessa.Pitäiskö sit ostaa joku 15-20€:n valkkari, että näkis mistä niissä on oikein kyse?
Join viikonloppuna Cono Sur:n Riesling:n ja tuli lähinnä mieleen kuiva omppuviini.
Ehkä täytyis kokeilla sitä jo itseni mainostamaan Chenin Blac:ia jospa siinä ois enemmän sitä itteensä.
Eihän ne sokerit siellä mitään sotke, luonteisestihan ne ovat sinne jääneet. Samaan tapaan valkkarit voivat olla kuivia kuin kuohuviinitkin ja pääsääntöisesti kuohviineissä taitaa olla jäännössokerin osuus isompi. Tuohan on nyt vaan viini tyypistä kiinni. Paljon tuohon makeus tuntemukseen vaikuttaa sitten hapot, jotka saavat viinin maistumaan kuivemmalta kun ovatkaan. Itselleni tippuu ehkä parhaiten viileämmällä alueella kasvatetuista rypäleistä tehty viini, jossa löytyy jäännössokeria hieman sekä happoja paljon.Yks juttu tuli ainakin mieleen.
Kuoharit voi olla aidosti kuivia. Valkkareissa on kuitenkin aina sokeria, mikä sotkee sitä makua.
Saimpa tuossa eilen siskon mieheltä Bowmore 17yo putelin. Onko kenelläkään kokemuksia? Bowmoren 12yosta ainakin tykkäsin tosi paljon kun sitä toissa jouluna maistelin. Jos vaikka tänään maistaisi miltä tuo maistuu.
Onhan tosta...maista ihmeessä heti. Tykkäät kuitenkin siitä enemmän kun 12 vuotiaasta.
Pitäisköhän vaihtaa punkut kuohareihin, koska varmana saan enemmän irti 10€:n kuoharista kuin 10€:n punkusta.
Henkell Trocken? 9,49 € alkossa. Vaikken mitään kuohareista tai muistakaan viineistä ymmärrä, niin ei se ainakaan ihan paskaa ole.Oman kokemuksen mukaan kympillä löytyy jo ihan kivoja punkkuja, sen sijaan kuohareita ei niinkään ole tullut vastaan. Toisaalta, kuohareita tulee myös ostettua aika vähän. Nykyään ne kympit sitten menevät valkkariin ja kympillä saa silläkin sektorilla jo ihan ok kamaa. Mun vastaus: selkeä ympäripyöreys.