- Liittynyt
- 4.3.2004
- Viestejä
- 3 246
Täällä on tuhannen kertaa kysytty mitä syödä töissä, tai koulussa, kun kaikki eivät ymmärrä sheikkereiden perään ja tonnikalan vääntäminen tuntuu friikiltä. Rahkat ei säily jne...
1. Proteiinipatukat.
2. Voileivät. Hyvää väliin on juustot + kalkkunaleike. Laskin yhden ruissämpylän arvot lisukkkeineen. Lisukkeina oltermann juusto 2 siivua, 4 siivua kalkkunaleikettä. Prot 25g, HH 23g, Rasv 6g. Oltermanissa 30g prot per 100g
Ja lisää listaan kiitos.
1. Proteiinipatukat.
2. Voileivät. Hyvää väliin on juustot + kalkkunaleike. Laskin yhden ruissämpylän arvot lisukkkeineen. Lisukkeina oltermann juusto 2 siivua, 4 siivua kalkkunaleikettä. Prot 25g, HH 23g, Rasv 6g. Oltermanissa 30g prot per 100g
Ja lisää listaan kiitos.