- Liittynyt
- 16.7.2003
- Viestejä
- 44
Eli duuni kiireistä toimistotyötä, paikasta toiseen tulee suhattua suhteellisen usein. Lounasaika hieman epäsäännöllinen mutta käytännössä lähes aina klo 11-12.30. Käytännön syistä joudun käymään Helsingin ydinkeskustan ruokaloissa syömässä (alueella rautatientori - espa) ja sen takia ruoka ei todellakaan ole mitään terveellistä. Mitään omia safkoja en kerkeä alkaa valmisteleen duuniin.
Nyt on tarkoitus alkaa taas kiristelemään joten kysymys kuulukin, mikä on huonoin/vähiten huono vaihtoehto lounaaksi?
Vaihtoehtoja:
-Kebabliha (lisukevaihtoehdot ne normaalit)
-Pizza (sama)
-Pihvi (nautaa, lisukkeena ne normaalit eli riisit, perunat jne)
-Kinukki (mitä ikinä siellä on tarjolla)
-Burger (lähtökohtaisesti se huonoin)
-Paahtopaisti & salaatti täytetty patonki
Kinkki lienee lähtökohtaisesti se paras vaihtoehto niin kauan kun vetää esim. kanaa ja vihanneksia. Valitettavasti en ole mikään suuri kinkkiruoan ystävä joten vähän tökkii.
Olisi niin loistava jos Stadin keskustasta löytyisi joku hyvä safkamesta missä voi vetää semi-huoletta safkaa (Tampereella taisi olla joku mesta ihan tätä varten?) tietäen että aineksia/annoskokoja on mietitty jo etukäteen.
Miten joku kebabliha+riisi+salaatti annos istuu kiristelijän lounaaksi? Tai kebabliha + salaatti?
Mielipiteitä & suosituksia hyvästä paikasta?
Paino about 95kg, rasvat ~17% puhtaasti perstuntumalta. Mahasta näkyy ylimmät neljä palaa ja sen alla snadi vararengas joka vituttaa ylikaiken.
Treeniohjelmana 3-4 krt / vko kova sali, 1-2 krt /vko kova aerobinen. Välillä väliviikko salista jolloin 3-4krt aerobista. Surkea syömään aamulla joten lounas on usein ensimmäinen safka päivästä, aamulla tyhjään mahaan CLA + C4 + Omega 3-6-9 + vitamiinit. Himassa paistijauhelihaa, tummaa pastaa, raejuustoa ja vihanneksia ennen salia, salin jälkeen jauhelihaa + raejuustoa. Ei erillistä protskuja tai palkkareita.
Ja tiedän, yo. vaihtoehdot ovat kaikki kaukana optimaalisesta mutta kun käytäntö ei oikein mahdollista muuta (ellei löydy jotain hyvää uutta mestaa). Joten kysyn nyt neuvoa miten syödä mahdollisimman vähän huonosti lounaalla.
Nyt on tarkoitus alkaa taas kiristelemään joten kysymys kuulukin, mikä on huonoin/vähiten huono vaihtoehto lounaaksi?
Vaihtoehtoja:
-Kebabliha (lisukevaihtoehdot ne normaalit)
-Pizza (sama)
-Pihvi (nautaa, lisukkeena ne normaalit eli riisit, perunat jne)
-Kinukki (mitä ikinä siellä on tarjolla)
-Burger (lähtökohtaisesti se huonoin)
-Paahtopaisti & salaatti täytetty patonki
Kinkki lienee lähtökohtaisesti se paras vaihtoehto niin kauan kun vetää esim. kanaa ja vihanneksia. Valitettavasti en ole mikään suuri kinkkiruoan ystävä joten vähän tökkii.
Olisi niin loistava jos Stadin keskustasta löytyisi joku hyvä safkamesta missä voi vetää semi-huoletta safkaa (Tampereella taisi olla joku mesta ihan tätä varten?) tietäen että aineksia/annoskokoja on mietitty jo etukäteen.
Miten joku kebabliha+riisi+salaatti annos istuu kiristelijän lounaaksi? Tai kebabliha + salaatti?
Mielipiteitä & suosituksia hyvästä paikasta?
Paino about 95kg, rasvat ~17% puhtaasti perstuntumalta. Mahasta näkyy ylimmät neljä palaa ja sen alla snadi vararengas joka vituttaa ylikaiken.
Treeniohjelmana 3-4 krt / vko kova sali, 1-2 krt /vko kova aerobinen. Välillä väliviikko salista jolloin 3-4krt aerobista. Surkea syömään aamulla joten lounas on usein ensimmäinen safka päivästä, aamulla tyhjään mahaan CLA + C4 + Omega 3-6-9 + vitamiinit. Himassa paistijauhelihaa, tummaa pastaa, raejuustoa ja vihanneksia ennen salia, salin jälkeen jauhelihaa + raejuustoa. Ei erillistä protskuja tai palkkareita.
Ja tiedän, yo. vaihtoehdot ovat kaikki kaukana optimaalisesta mutta kun käytäntö ei oikein mahdollista muuta (ellei löydy jotain hyvää uutta mestaa). Joten kysyn nyt neuvoa miten syödä mahdollisimman vähän huonosti lounaalla.