- Liittynyt
- 28.11.2005
- Viestejä
- 1 463
- Ikä
- 36
Onko sivuilla jo aikaisemmin kekusteltu tästä vähän rosoisesta aiheesta? Onko siis totta, että esim. paskan määrästä, väristä ym. koostumuksesta voidaan pitkälti päätellä, miten terveellisesti ja monipuolisesti ihminen syö?
Henkilökohtaisemmin sanottuna viime aikoina alttarilla on jouduttu käymään lähes yhtä usein kun silloin kuin aloittelin salilla käymisen ja aineen vaihdunta jyrähti nopeammin käyntiin. Tämän hetkiseen tilanteeseen en tiedä syytä, toivottavasti vaan hyvä jos kroppa tyhjenee päivittäin.
Mistähän johtuu, että kama on punertavaa väriltään, olen viime aikoina syönyt paljon porkkanoita. Olisiko siis porkkanoiden karonaattien väriä?
Kannattaako kalaöljyä ottaa purkista tai lusikalla, jos syön esim. 2kertaa viikossa lohta? Onko enää tarpeellista.
Henkilökohtaisemmin sanottuna viime aikoina alttarilla on jouduttu käymään lähes yhtä usein kun silloin kuin aloittelin salilla käymisen ja aineen vaihdunta jyrähti nopeammin käyntiin. Tämän hetkiseen tilanteeseen en tiedä syytä, toivottavasti vaan hyvä jos kroppa tyhjenee päivittäin.
Mistähän johtuu, että kama on punertavaa väriltään, olen viime aikoina syönyt paljon porkkanoita. Olisiko siis porkkanoiden karonaattien väriä?
Kannattaako kalaöljyä ottaa purkista tai lusikalla, jos syön esim. 2kertaa viikossa lohta? Onko enää tarpeellista.