HUOM! !!!!! Ukrainan sota 2022 !!!!!

Suunta on huolestuttava. Ukraina ei kykene paikkaamaan tappioitaan ja tykistön määräkin laskee. Aikaisemmin Ukraina piti nätisti tuota cityä ja aiheutti ryssälle isoja tappioita.
Pikkuhiljaa vaaka on kallistunut ryssän hyväksi. Toki olemme saaneet lukea miten ryssältä kaikki just loppumassa...

Ainakin minä luen tämän jutun niin että ryssä on parantanut toimintaansa, Ukrainalla sitten vaikeudet lisääntyvät.
Taisi jopa tällä viikolla tulla jonkin Ukrainan johtohahmon suusta, että vaikka Ukraina saisi värvättyä sotilaita kuinka paljon tahansa, niin siitä ei olisi apua, koska niitä ei kyettäisi aseistamaan. Jatkuvasti ja joka suunnasta törmätään samaan ongelmaan, joka on selkeästi Ukrainan suurin haaste eli epäluotettava liittolaiset. Tämä epäluotettavuus realisoituu kyvyttömyytenä ja/tai haluttomuutena auttaa Ukrainaa niin paljon, mitä voittoon tarvitaan tai edes pitää se sillä tasolla, että puolustus pysyisi jämäkkänä.

Jos Ukrainan liittolaiset olisivat yhtä luotettavia kuin esim. Pohjois-Korea on ollut Venäjälle, niin tilanne rintamalla olisi ihan takuulla aivan erinäköinen.

Minusta Ukraina itse on tehnyt parhaansa sodan alusta asti. Tai paljon enemmänkin kuin vaan parhaansa vastustajan resurssit huomioon ottaen.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Epäilen, että Ukraina kerää joukkoja nyt uutta vastahöökiä tai muuta operaatiota varten. Samalla tavalla keväällä puhuttiin miten Ukrainalla on sotilaat loppu yms. ja sitten sieltä tulikin Kurskin hööki.
 
Tässä pari uutista ja spekulaatiota vielä.

Ukraina sallii ulkomaalaisten vapaaehtoisten toimivan upseereina armeijassa.


Ukraina perusti useita uusia prikaateja, jotka koulutetaan ulkomailla. Epäilen, että nämä täytetään länsimaalaisilla vapaaehtoisilla upseereilla ja näitä käytetään sitten vastahöökissä.

Militaryland, which closely tracks Ukrainian military force structure, obtained photos purporting to depict trainees belonging to the new 160th Mechanized Brigade. According to Militaryland, the new mechanized brigades—all of them with designations in the 160s—will train in foreign countries and draw many of their recruits from Ukrainians living in those same countries.

It’s unclear how many 160-series brigades the army is currently forming and what kinds of brigades they’ll be. If the previous round of army expansion is any indication, there could be 10.

 
Ole neutraali/älä halua pelata näitä pelejä

Olet nyt vihollinen T: lännen laatikko

Tuttu juttu millä ei ainakaan tasapainoa koskaan tulla saamaan

Neutraalius voi olla myös väärin ja hyödyttää vihollista. Se miten Sveitsi ei anna aseille käyttölupaa hyödyttää Venäjää. Jos kilpailijat antavat käyttää aseita kuten haluaa, niin kyllähän tuo painaa paljon vaakakupissa toimittajaa valittaessa.

Ja sitä paitsi mitään tasapainoa vihollisten kanssa ei pidä hakea edes.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom