- Liittynyt
- 23.1.2013
- Viestejä
- 2 004
Eiku radikalisoitunut.No sananvapaustaistelija Elon Trump, ei kun Musk, etkö tajua?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Eiku radikalisoitunut.No sananvapaustaistelija Elon Trump, ei kun Musk, etkö tajua?
Ota ensi kerralla äiti mukaan kun luet valtamedian uutisia.Eiku radikalisoitunut.
Kysy sä äitiltä jos saisit hesarin lasten uutiset tilauksen.Ota ensi kerralla äiti mukaan kun luet valtamedian uutisia.
Vähän myöhästä kun sotavoimalla yrittää paraikaa...Päivän hauskimmasta ylimielisyydestä vastaa Austin...
Tämän lisäksi hän vääntää nykyään kaikki asiat päinvastaisiksi, toki se helpottaa hänen ajatuksenjuoksun seuraamista kun tämän ymmärtää...
Venäjä etenee käytännössä koko 1000km rintaman leveydeltä, jopa suomalaisetkin "asiantuntijat" parkuvat että Ukrainan puolustus on hätää kärsimässä. Joten on ihan ymmärrettävää, että on taas hirveä spämmikamppanja menossa, kuinka se ryssän talous on taas ihan just kaatumassa. Eli puhe äkkiä pois reaalimaailman tapahtumista, ja rummutetaan täysillä liirumlaarumia, ja kielletään totuus viimeiseen asti. Ja sitten vielä henkilökohtaisuudet perään, jotta saadaan tukea edes elämämkoululaisilta.
Kuka määrittelisi BRICsin valuuttaa? Ryssän, vai Kiinan keskuskuspankki? Toimisiko kuten EKP, vai tulouttaisivatko kaikki BRICS-maat kaikki tulonsa ja varallisuutensa ryssille ja Kiinalle, josta sitten Kreml tai Peking jakelisi niitä, mitä eivät viitsi varastaa, muille alamaisilleen?Venäjä pisti pakotteita Kazakstanille, kun Kazakstan ei suostunut liittymään BRICSiin. Tuosta voit nähdä mitä tapahtuisi heti, kun BRICS olisi tarpeeksi vahva. Venäjä ja Kiina alkaisivat käyttää sitä pakoteaseena. Jotain tuolla kulisseissa myös puuhataan, kun jo kaksi maata on näyttänyt BRICSille ovea, Argentiina ja Kazakstan.
Kazakithan on halunneet perinteisesti olla kaikkien kavereita eli tehdä kauppaa sekä idän että lännen kanssa. Sitoutuminen BRICS:iin voisi tehdä hallaa tällä strategialle varsinkin kuin BRICS on haastamassa länttä niin aggressiivisesti. Ehkä BRICS:istä voisi olla enemmän haittaa kun hyötyä tässä tapauksessa. Argentiinalla taas on ”pieniä” taloudellisia haasteita, joihin se saattaa odottaa saavansa todennäköisemmin apua lännestä kuin idästä, IMF:ltä käytännössä. Jenkkien kanssa kaveeraaminen on varmaankin eduksi tässä tavoitteessa ja BRICS:n kanssa kaveeraaminen haitaksi.Venäjä pisti pakotteita Kazakstanille, kun Kazakstan ei suostunut liittymään BRICSiin. Tuosta voit nähdä mitä tapahtuisi heti, kun BRICS olisi tarpeeksi vahva. Venäjä ja Kiina alkaisivat käyttää sitä pakoteaseena. Jotain tuolla kulisseissa myös puuhataan, kun jo kaksi maata on näyttänyt BRICSille ovea, Argentiina ja Kazakstan.
Eihän tuollainen passaa! Entinen neukkumaa, historiallisesti osa Venäjän imperiumia, onko oikeastaan itsenäinen maa laisinkaan?! Itsellä kutina, että kun Trump duunailee Ukrainaan rauhan, niin seuraava de-natsifikaation kohde voisi löytyä tuolta suunnalta. Ei ole Natossa, ei tottele täysin kremliä, iso maa, paljon luonnonvaroja ja kaikenkukkuraksi heiveröiset puolustusvoimat. (tsekkasin niin reilu 7500 km yhteistä rajaa Venäjän kanssa, lols, puolustappa sitä)Kazakithan on halunneet perinteisesti olla kaikkien kavereita eli tehdä kauppaa sekä idän että lännen kanssa.
Kuka määrittelisi BRICsin valuuttaa? Ryssän, vai Kiinan keskuskuspankki? Toimisiko kuten EKP, vai tulouttaisivatko kaikki BRICS-maat kaikki tulonsa ja varallisuutensa ryssille ja Kiinalle, josta sitten Kreml tai Peking jakelisi niitä, mitä eivät viitsi varastaa, muille alamaisilleen?
Ai ihan kuin lännessä, jossa valtio kontrolloi somea ja opposition(oikean, ei vapaamurarien valeoppositiot) tilit laitetaan kiinni?Vaikea olisi nähdä näiden diktatuurien luovan vapaata ja helposti liikuteltavaa BRICS-valuuttaa. Tuo olisi suora uhka näille maille, kun he eivät voisi kontrolloida valuuttaa sen jälkeen. Eli sieltä tulisi varmasti näennäisesti vapaa BRICS-valuutta, mutta jota Kiina ja Venäjä voisivat kontrolloida kuitenkin kokonaan. Tuo olisi samanlainen kuin kiinalainen some, että valtio valvoo sitä ankarasti taustalla. Tavoitteena on vielä kehittää kilpailija SWIFT:ille ja voikin olla, että sieltä tulee järjestelmä missä Kiinalla ja Venäjällä on cancel nappula.
Päättelit ihan oikein. Minulle maksetaan tänne kirjoittelusta. Naton hybridikeskus maksaa siitä, että puolustan Ukrainaa netissä. Sotaa käydään rintaman lisäksi myös netissä.
Paljon noin suurinpiirtein kuluu folioo vuodessa?Ai ihan kuin lännessä, jossa valtio kontrolloi somea ja opposition(oikean, ei vapaamurarien valeoppositiot) tilit laitetaan kiinni?
Olet kyllä alhaisinta saastaa.
Portinvartijuus digitaalisella aikakaudella - Sitra
www.sitra.fi
En ole tajunnutkaan, että se on noin pitkä tuo yhteinen raja. Kuvittelin sen olevan vain murto-osa tuosta. Tuotapa voisi olla vinkeä puolustaa pienen maan resursseilla. En ole koskaan nähnyt aiheesta sisäpiirin juttua missään mutta mahtaakohan jännittää Kazakstania tuo Venäjän laajentumishalu. Luulisi, että ainakin vähän jännittää vaikkei sitä julkisesti ilmaistakaan. Mahtaakohan siellä olla tehty mitään hybridijuttuja Venäjän toimesta samalla tavalla kuin Suomeen tässä vuosikymmenten varrella.Eihän tuollainen passaa! Entinen neukkumaa, historiallisesti osa Venäjän imperiumia, onko oikeastaan itsenäinen maa laisinkaan?! Itsellä kutina, että kun Trump duunailee Ukrainaan rauhan, niin seuraava de-natsifikaation kohde voisi löytyä tuolta suunnalta. Ei ole Natossa, ei tottele täysin kremliä, iso maa, paljon luonnonvaroja ja kaikenkukkuraksi heiveröiset puolustusvoimat. (tsekkasin niin reilu 7500 km yhteistä rajaa Venäjän kanssa, lols, puolustappa sitä)
Eikö Venäjän taloustilanteesta ja sen ongelmista saisi sitten puhua? Kyllä nuo on ihan oikeita ongelmia ja ymmärrän kyllä miten kotiryssänä sinua harmittaa, kun noista puhutaan. Tuuttaat tänne ihan naurettavaa ryssäpropagandaa ja kilahdat sitten, kun noille nauretaan.
Sinä ja tuo toinen provokaattori olette höpöttäneet Venäjän talousongelmista ja sen kaatumisesta jo kohta kolme vuotta, eikä mikään näistä ole realisoitunut. Venäjän talousjärjetelmä ei ole verrannollinen lännen järjestelmään, eikä se kaadu kuten ("demokraattisessa") lännessä tapahtusi taloudelle. Alla rautalangasta (jälleen kerran) miksi näin on.
Jauri Varvikko (face):
1. Maa jolla on 'loputtomasti' resursseja, ei ole riippuvainen kapitalistisen järjestelmän kurssimuutoksista, siis loppupelissä.
2. Autoritaarinen maa kykenee säätelemään talouttaan yläjohtoisesti. Se ei ole lopulta riippuvainen pörssin heilahduksista.
3. Suljettu tai vain tiettyyn suuntaan kauppaa tekevä maa kykene manipuloimaan hintojaan kysynnän mukaan.
4. Maailmassa ei ole yhtään esimerkkiä, että suljettu talous kaatuisi pelkän ulkopuolisen painostuksen voimasta. Vaaditaan sisäisiä voimia.
5. Totalitaariset järjestelmät ja niiden talous ovat riippuvaisia tuotetusta hyvinvoinnista. Inflaatio ei ole ongelma, jos palkat nousevat suhteessa tai kansalaisille tuotetaan palveluja palkkatasosta riippumatta.
6. Ei ole mitään todellisia tekijöitä, että yksi epäonnistunut talous johtaisi toiseen parempaan talouteen tai toisin päin. Venäjän talouskehitys on ollut onnistunutta 30 vuotta. Miksi se nyt olisi epäonnistunutta?
7. Painotan: Venäjän kaltaisen maan taloudelliseen muutokseen vaikuttaa vain kaksi asiaa: A. Ulkopuolinen painostus tai B. Transitio nykyisestä järjestelmästä uuteen.
Länsi panostaa tähän numero seiskaan. Jos Venäjän hallinto estää kummatkin, ei mitään muutosta ole tiedossa. Se aiheuttaa sen, ettei mitään ekonomista muutostakaan ole tiedossa. Business as usual, mutta ei vain lännen kanssa.
Venäjällä on useita taloudellisia ongelmia ja yksi on yksityistalouksien velkaantuminen. Autoritaritaarisessa järjestelmässä, jossa on riittävästi sisällä rahaa, tämä ei kuitenkaan ole valtiotason ongelma.
Omavaraisena valtiona Venäjä kykenee ylläpitämään lännen painostuksesta riippumatta järjestelmää, joka ei kaadu talouden heilahduksiin, koska perusteet ovat aivan eri kuin Neuvostoliitossa. Tämä ei tietysti poista sitä mahdollisuutta, että taloutta hoidetaan yhtä autoritaarisesti kuin Neuvostoliitossa. Toimiihan se Kiinassa ja Saudi-Arabiassakin.
Summa summarum: Venäjän taloutta ei pidä arvottaa samoilla kriteereillä, kuin länsimaiden taloutta. Se kopioi länttä, mutta on puhtaan autoritaarinen. Siksi sitä myös voidaan manipuloida johdon halun mukaisesti, eikä se viime kädessä tottele samoja säännönalaisuuksia. Kuten öljyvaltioissa, se voi tehdä niin virheitä kuin onnistuneita valintoja, mutta ei kaadu virheellisiin valintoihin
Mitä suljetummaksi se tulee, sitä merkityksettömämmiksi kansainväliset säännöt tulevat. Kysehän ei ole mistään juuri itsenäistyneestä Afrikan tasavallasta, vaan maailman suurimmasta resurssilähteestä?