Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Joo ja tossa, hetkinen, niin siinä (hitto kun oikosulkee, kyllä te tiedätte) on kans joskus ollu syömistehtävässä noiden habanerojen syöntiä. Veikeen näköstä...
Andy- sanoi:No tämä on vielä "hieman" vahvempaa kuin nuo muut aineet: http://extremefood.com/product.php?id=137#
Kyseinen tökötti on puhdasta kapsaisiiniä, joka on Scovillen asteikolla mitattuna 16 000 000 yksikköä. Voi olla aika helvetin tulista, kun esimerkiksi jalapenolla tuo arvo 2 500 - 8 000 yksikköä. (Tämän linkin mukaan http://en.wikipedia.org/wiki/Scoville_scale).
MarsVolta sanoi:Onko kukaan maistanut niitä Abban thai tonnikaloja (pusseissa)? Kyllä alkaa kummasti kulmakarvat hikoileen kun niitä syö, samoin seuraavana päivänä aamupaskalla
JPK sanoi:No oli pakko kokeilla kun kerran "kehuit". Tulisin vaihtoehto niistä sekaisin nuudeleiden kanssa ja lärviin... Hyvää oli. Mut mä odotin et ne ois ollut siis ihan aikuisten oikeesti tulisia mut... Voisko joku Aasian matkaaja kertoa et miten tulista toi on verrattuna niitten safkoihin.
Menthos sanoi:Pakko myöntää, että oon teille todella kateellinen. Rakastan tulisia ruokia, mutta en niitä voi syödä kun vatsa menee sekaisin :(
Lord sanoi:Täältä löytyisi noita habaneroja. Voisi olla aika tiukan makuista jos vetäsis tommosen kokonaisena poskeen. :whip:
setae sanoi:koita tätä niin tiedät mikä on tiukan makuista ;)
Ingredients:
15 Habanero peppers
1 quart 200 proof Ethanol
Or as close as you can get, try
Denatured alcohol from the hardware store
Method:
In a blender, puree the Habaneros in as much Ethanol as possible. Let
the mixture sit overnight at room temperature. Longer is better. Pour
the resultant sludge through paper towels and place the liquid in a
glass container. Begin to the liquid boil slowly using either an
electric heating device (naked flames would be dangerous), or a vapor
trap to remove the alcohol fumes safely. Continue until 90% of the
liquid has evaporated. Remove the pot from the stove and cool. Look
for a brick-red oil floating on the surface of the ethanol. If none is
present, continue to boil the ethanol away periodically cooling the
mixture to look for the red oil on the surface. Once the red oil
appears, pour the red oil and the remaining ethanol into a long thin
glass cylinder, use an eyedropper to suck off the oil and place it in
a clean container. The red oil is fairly pure Capsaicin, probably 40%
Capsaicin / 60% Capsaicinoids.
TheLORD sanoi:Kyllä se maha siihen tottuu. Joidenkin ruokien kanssa tulisuus vaIkuttaa erilailla mahaa sekoittavasti. Pizzan kanssa menee sekaisin mutta risoton kanssa ei. Mistä lie johtuu+