Tulisen ruuan ystäville!

Onkos pakkiksen chilipäät maistanu tätä?

original-juan-pain-100-percent-hot-sauce_1_std.jpg


Muija oli löytänyt tuollaisen Citymarketista ja poistanut ihan mua varten :haart: Voin sanoa että on RIITTOISA pullo! Pidän itseäni kohtuullisen karaistuneena tulisen ruoan ystävänä mutta tätä tavaraa ei oikeasti tarvi kovin montaa pisaraa laittaa safkaan nii jo on potkua. Maku on myös ihan mielettömän hyvä. Poppamiehen verkkokaupassa puhuvat että tällä sais myös makoista ketsuppia tehtyä mutta sitä en ole vielä testannut.

Suosittelen lämpimästi :D (drum fill)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tuli käsiteltyä tuoretta chiliä ja en mitään hanskoja käyttäny. Kävin sen jälkeen kusella sen enempää mitään ajattelematta ja jumalauta mikä polte ja kuumotus iski vehkeeseen.

Noin käy ennemmin tai myöhemmin kaikille chilien kanssa puuhasteleville.

Onkos pakkiksen chilipäät maistanu tätä?

original-juan-pain-100-percent-hot-sauce_1_std.jpg

Painia löytyy aina jääkaapista. :kuola:
Hyvän makuinen kastike, ei niin etikkainen kuin monet muut vastaavat. Muutama ruokalusikallinen kiloon ketsuppia + hieman nestesavua tai chipotlesoosia niin hyvä tulee.
 
Kirjoittakaa ylös ja kokeilkaa:

Mojo Picon -kastike

1 iso punainen paprika
1 vaalea leipä siivu
4-8 valkosipulin kynttä
1dl kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä
1/2dl valkoviinietikkaa
1-2 tuoretta chiliä / 1-2tl chilijauhetta
1/2tl kuminaa
1/2-1tl suolaa
1tl sokeria
mustapippuria
(vettä)

Huuhdo paprika.
Poista siemenet ja keskusta.
Leikkaa paloiksi.
Poista chilin "hattu" ja paloittele.
Leikkaa leivän kuori pois ja murustele leipä paprikan sekaan.
Kuori valkosipulin kynnet ja pilko. Valkosipulin määrä oman maun mukaan, 8 kynttä on melko väkevä mutta herkullinen annos.
"Soseuta" paprika, chilit, valkosipulin kynnet ja mausteet esim. sauvasekoittemalla tai tehosekoittimella.
Lisää öljy ohuena norona koneen käydessä.
Lisää valkoviinietikka ja sekoita huolellisesti.
Vettä tarvitsee lisätä aivan tilkka mikäli mojo on enemmänkin tahnaa kuin kastiketta. Sen olisi tarkoitus olla hieman juoksevahkoa.

Chili tarttuu paremmin kun antaa seistä yön jääkaapissa. Toimii myös heti.

Kokeile paahdetun täysjyväpaahtoleivän kanssa ja lisukekastikkeena.


Sopii myös perunan ja punaisen lihan kanssa. Esim. valkosipulilampaankyljys on erinomaista tämän kanssa. Samoin valkosipulimajoneesi. Nam.

Kertokaa mielipiteenne!
 
Pitääpä tota "Pain:ia" käydä ostaan joskus ku sattuu taas cittariin, kerran ostin jotain (vissiin saman valmistajan) valkosipulisoossia ja ei pysyny hyvänä jääkaapissa kauhean kauaa..
 
Mä pistän tuota Pain 100%:sta paahtimessa käyneen ruispalan levitteeksi päivittäin, ehkä sellainen pari teelusikallista per leipä. Hyvän makuista ja nostaa sopivasti lämpöjä kehossa. Käytön alussa oli aika tujua tavaraa vaikka olin tuoreilla habaneroilla harjoitellut. Tuoreita chilejä on pakkasessa useampaakin lajiketta, kastikkeita muutamia erilaisia ja viimeisimpänä hyvänä ostoksena tarttui intialaisesta kaupasta chiliruohe-katkarapumausteseosta joka yllätti voimakkuudellaan. Koukussa olen tulisiin makuihin.
 
Mä pistän tuota Pain 100%:sta paahtimessa käyneen ruispalan levitteeksi päivittäin, ehkä sellainen pari teelusikallista per leipä. Hyvän makuista ja nostaa sopivasti lämpöjä kehossa. Käytön alussa oli aika tujua tavaraa vaikka olin tuoreilla habaneroilla harjoitellut.

Ei helvetti :worship:

Pitää tosiaan testata tuota HTH:n ketsuppireseptiä. Noilla aineksilla ei voi kun onnistua. Kuulemma siellä cittarissa ois ollu tuosta Painista myös jotain 75% lelu-versioita mutta nehän on vähän nössöjen hommaa. Ehkäpä tuosta vois kehitellä myös jonkinlaista dippiä mikäli sattuu löytymään esim. noita Blairin habanerosipsejä :evil:
 
Ei helvetti :worship:
... Ehkäpä tuosta vois kehitellä myös jonkinlaista dippiä mikäli sattuu löytymään esim. noita Blairin habanerosipsejä :evil:

Varoitus: nuo blairin habanerosipsit maistuvat todella pahalle, eivätkä edes ole mitenkään erityisen tulisia.
 
Varoitus: nuo blairin habanerosipsit maistuvat todella pahalle, eivätkä edes ole mitenkään erityisen tulisia.

:anssi:

Ei helvetti :worship:

Pitää tosiaan testata tuota HTH:n ketsuppireseptiä. Noilla aineksilla ei voi kun onnistua. Kuulemma siellä cittarissa ois ollu tuosta Painista myös jotain 75% lelu-versioita mutta nehän on vähän nössöjen hommaa. Ehkäpä tuosta vois kehitellä myös jonkinlaista dippiä mikäli sattuu löytymään esim. noita Blairin habanerosipsejä :evil:

Nuo Pain soosit lähtee 85% eteenpäin :)
Ero tuolla 85% ja 100% kastikkeilla on kyllä huomattava.
 
Just tuli tilailtua:

2 x Texas Pete tulinen siipikastike 85g
1 x Blair's Buffalo Wing -sipsit 57g
2 x Blair's Cheddarjuustosipsit 142g
1 x Blair's Chipotlesipsit 57g
1 x Blair's Parmesanjuusto-Habanerosipsit 57g
1 x Hot-Headz! Naga Jolokia -kastike 148ml
1 x Paahdettu valkosipuli 100g
1 x Nate Dog's Chillin' siipikastike 355 ml
1 x Blair's Paahdettu tomaatti-habanerosalsa 453g, keskitulinen
1 x Blair's 2am chiliuute 50ml
1 x Blair's Beyond Death 148ml
1 x Mad Dog 357 Ghost Pepper -chilikastike 148ml
1 x Poppamies Noutaja - 1M Scovillen chiliuute 60ml
1 x Kuivattu Naga Jolokia -chili 25g

:)
 
Heikko happi nyt, tuli vedettyä teelusikallinen tätä:

1600-2819.jpg


Kaveri väitti että 500.000-600.000 SHU.
Tarkemmat tutkimukset kuitenkin toi esille että vittu, siinähän on +2.000000 scovillea.
Saatanan raju polte, tosi vittumainen.
 
Varoitus: nuo blairin habanerosipsit maistuvat todella pahalle, eivätkä edes ole mitenkään erityisen tulisia.

:confused:
Täh? Nehän ovat aivan helvetin hyviä.
 
Varoitus: nuo blairin habanerosipsit maistuvat todella pahalle, eivätkä edes ole mitenkään erityisen tulisia.

Itsekään en juuri tykkää habaneron mausta. Se on sellainen vittumaisen pistävä ja dominoi aika kovaa ruuassa kuin ruuassa. On pari purkkia habaneromaustettuja pähkinöitä vielä jostain vanhasta satsista minkä tilasin, kai ne joskus sieltä tulee syötyä
 
Just tuli montaa erilaista sipsiä poppamiehiltä ja täytyyhän niille tehdä dippi!

Purkki kermaviiliä
Vajaa teelusikallinen suolaa
2 ruokalusikallista Hot Headz Jolokia kastiketta
1 teelusikallinen Nate Chillin kastiketta
1 ruokalusikallinen paahdettua valkosipulia.

oi että... :kuola:

Blairssin cheddar sipsit kevyesti parhaita mitä on. Maku ja tulisuus täydellisessä tasapainossa.
 
Itsekin maistoin viikonloppuna kaverin luona noita Blair's Habanero Chipsejä nii oli kyllä munki mielestä ihan helvetin hyviä. Harmi vaan kun pitelen tässä dieettiä päällä niin tulee välteltyä näitäkin herkkuja. Pitää kuitenki laittaa tilaukseen jo seuraavaa hiilaripäivää varten...
 
Tänään koetin ekan kerran Tabascon Chipotlea. Eihän toi tulista ole, mutta helvetin hyvää. Vähän samanlainen oli Poppamiehen oma savuchilikastike. Noita pitää koettaa enemmän..
 
Tänään koetin ekan kerran Tabascon Chipotlea. Eihän toi tulista ole, mutta helvetin hyvää. Vähän samanlainen oli Poppamiehen oma savuchilikastike. Noita pitää koettaa enemmän..

Komppaan!!! :kuola:

Monesti oon tehny esim suikalelihoille niin että heitän suikalelihat ja chipotlea pannulle ja lopuksi kerman, tulee nami kastike.
 
Dave's Insanity Saucea maistelin ekaa kertaa. Ison HK:n(850g) mausteeksi vajaa puoli teelusikkaa. Maultaan ei parasta, mutta tulista kylläkin. Ei liian tulista, eli pystyy syömään pieniä määriä. Hirveän hien teki.

Näihin jää koukkuun. Pitää joka ruokaan laittaa.

Jos joskus saa itseään niskasta kiinni, niin onko näistä juurikaan apua kiristelyyn? Luulisi vähän olevan.
 
Lucasin Habanero & Jolokia jerkyt.. kyllä niistä lämmin tulee. Loisto ruoka laihduttajalle: syöt yhden, niin nälkä unohtuu aika vauhdilla. Jolokian polte pitää siitä huolen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom