- Liittynyt
- 29.4.2003
- Viestejä
- 107
2 kananmunaa
2 rkl maitoa
ripaus suolaa
täytteeksi
tonnikalaa
raejuustoa
paistamiseen voita tai öljyä
Vatkaa kananmunat, maito ja suola keskenään. Suolan määrä riippuu käytettävän tonnikalan määrästä/suolaisuudesta. Toisen kananmunankeltuaisen voi ottaa pois, jos pelkää kolesteroolia.
Kaada seos paistinpannulle ja anna hyytyä. Kannattaa tarkkailla lämpötilaa ettei pala pohjaan kiinni. Kun pohja on sopivasti jähmettynyt, lisää raejuusto ja tonnikala, ja anna lämmetä vielä hetki.
2 rkl maitoa
ripaus suolaa
täytteeksi
tonnikalaa
raejuustoa
paistamiseen voita tai öljyä
Vatkaa kananmunat, maito ja suola keskenään. Suolan määrä riippuu käytettävän tonnikalan määrästä/suolaisuudesta. Toisen kananmunankeltuaisen voi ottaa pois, jos pelkää kolesteroolia.
Kaada seos paistinpannulle ja anna hyytyä. Kannattaa tarkkailla lämpötilaa ettei pala pohjaan kiinni. Kun pohja on sopivasti jähmettynyt, lisää raejuusto ja tonnikala, ja anna lämmetä vielä hetki.