- Liittynyt
- 29.4.2003
- Viestejä
- 107
2 kananmunaa
2 rkl maitoa
ripaus suolaa
täytteeksi
tonnikalaa
raejuustoa
paistamiseen voita tai öljyä
Vatkaa kananmunat, maito ja suola keskenään. Suolan määrä riippuu käytettävän tonnikalan määrästä/suolaisuudesta. Toisen kananmunankeltuaisen voi ottaa pois, jos pelkää kolesteroolia.
Kaada seos paistinpannulle ja anna hyytyä. Kannattaa tarkkailla lämpötilaa ettei pala pohjaan kiinni. Kun pohja on sopivasti jähmettynyt, lisää raejuusto ja tonnikala, ja anna lämmetä vielä hetki.
2 rkl maitoa
ripaus suolaa
täytteeksi
tonnikalaa
raejuustoa
paistamiseen voita tai öljyä
Vatkaa kananmunat, maito ja suola keskenään. Suolan määrä riippuu käytettävän tonnikalan määrästä/suolaisuudesta. Toisen kananmunankeltuaisen voi ottaa pois, jos pelkää kolesteroolia.
Kaada seos paistinpannulle ja anna hyytyä. Kannattaa tarkkailla lämpötilaa ettei pala pohjaan kiinni. Kun pohja on sopivasti jähmettynyt, lisää raejuusto ja tonnikala, ja anna lämmetä vielä hetki.

Loistava ja helppo tehdä uunissa,ei räiskyvää rasvaa ja tiskiä ei tule oikeastaan ollenkaan. Kun lätty on keskeltä kohonnut on se valmis.Suosittelen lämpimästi!!! Tein vähän modifioituna 4-munaa,purkki chili-tonnikalaa,ripaus suolaa ja mustapippuria, sipulia ja purkki raejuustoa. Avot,ei meinaa malttaa odottaa valmistumista.