Tee se itse Kebab

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja seppo-x
  • Aloitettu Aloitettu

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
Samaa mieltä Sepin kanssa! Ihan jär-kyt-tä-vän hyvää tavaraa. Eilen tein 1,2kg, lopputuloksena noin 800g mahtavaa kamaa. Kiitos reseptin antajalle, tätä tulen tekemään uudelleen. Lisäksi kastikkeen ohje osoittaitui aivan oivaksi! Kiitos siitäkin. Koko ajan vain mielessä oli, että näin hyvää niin ei voi olla ravintoarvot kohdallaan. :hyper:
 
Tuleeko tuosta niin tiivistä tavaraa, että saa ohuita siivuja vuoltua? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ;)
 
Jamiks sanoi:
Tuleeko tuosta niin tiivistä tavaraa, että saa ohuita siivuja vuoltua? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ;)

Ruuanlaittajani :love: oli puristellut "taikinan" oikein tiiviiksi ennen folioon laittamista niin tuli ihan kohtuullisesti vuoltavaa kamaa.
 
Nyt on 800g köntti uunissa! :rock: Vielä kauppaan ostamaan ainekset tohon kebukastikkeeseen+kaalisalaattiin, niin iltapalaksi syödään tuplaliha kebabbia. :kuola:
 
No joo, ite läsäytin ohjeen mukasesti pari kiloa. No, olihan se ihan hyvää, mutta mutta. Ensinnäkin oli aivan liian suolasta, toisekseen oli liikaa mustapippuria ja ois ehkä saanu olla uunissakin hieman pidempään.
No, tästä vähän oppineena teen seuraavan satsin vähemmillä mausteilla ja aromisuolan asemesta tavallista suolaa.
 
Voe luoja! :kuola: :kuola: :kuola: Ja arvot enemmän kuin kohdallaan kun vähärasvasesta paistinjauhelihasta väsää.

Reseptin postaajalle :rock: :rock: :worship: :worship:
 
Itse tein lampaasta tehdystä jauhelihasta. Erittäin hyvän ( ja kebabin ) makuista oli, mutta oli kyllä ihan täysi mureke ja eikä ollu helppo vuolla. Huomenna yritetään uudestaan jollain toisella jauhelihalla : :)
 
Kopriainen sanoi:
No joo, ite läsäytin ohjeen mukasesti pari kiloa. No, olihan se ihan hyvää, mutta mutta. Ensinnäkin oli aivan liian suolasta, toisekseen oli liikaa mustapippuria ja ois ehkä saanu olla uunissakin hieman pidempään.
No, tästä vähän oppineena teen seuraavan satsin vähemmillä mausteilla ja aromisuolan asemesta tavallista suolaa.

Joo itse laitan myös seuraavalla kerralla vähemmän mustapippuria, tosin aromisuolaa laitoin paljon vähemmän kuin ohjeessa, itse myös pidän vähän pidempään uunissa kun meinas jäädä raa'aksi keskeltä.

Niin ja ihan juustohöylällä vetelelin tosta siivuja
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Ihan hyvää tuosta tuli, ois ehkä saanu olla hieman kauemmin. Tein myös kastikkeen yanin ohjeen mukaan ja se oli :kuola:
 
Millasiakohan ravintoarvoja kyseiset kebabit pitää sisällään? :D
Pakkohan tätä on kokeilla kun niin paljon on kehuttu... (ihan oma riisikebab <3)

Tarkistatteko tämän klöntin kypsyyden jollain lämpötilamittarilla vai arvioitteko silmämääräsesti? Ei olis kivaa jos koko klöntti jäis sisältä raa'aks :(
 
Eilen piti testata. Laitoin suolaa ja mustapippuria vähemmän kuin ohjeessa ja kylläpä tuli hyvää. Kohta puoliin voisi pitää ruokiksen ja tempaista 300 g tuota herkkua salaatin kera.
 
Tänään lähtee testiin täälläkin!

BTW, Oletteko muuten käyttäneet hienoa vai rouhittua mustapipppuria tuossa maustamisessa?
 
Minen koskaan muista mustapippuria käyttäneenikään jauhettuna, sehän on ihan skeidaa.
 
Cockton sanoi:
Minen koskaan muista mustapippuria käyttäneenikään jauhettuna, sehän on ihan skeidaa.

Nyt ei ymmärrä. Tyrkkäätkö siis kokonaisia pippureita joka paikkaa? Esim. Caesar-salaattiinkin paukaiset niitä kokonaisina. Itse ainakin käytän myllyä vallan välikappaleena murskatakseni, mutta jauheeksi laskisen senkin formaatin, jota toisesta päästä terien välistä tirskahtelee.



PS. ;)
 
Eilen tein satsin:

400g broilerin jauhelihaa/nautasikaa/nautaa = vajaa kilo valmista tavaraa.

Sekaan rouhittua mustapippuria (1/3 prk), varovasti aromisuolaa (seuraavalla kerralla reilummin !) ja n. 0.5dl öljyä -> folioon ja siihen jokunen reikä.

3h 125 astetta ja 1h 100:ssa, 20 minsaa maltoin odottaa ja puolet pötköstä naamariin ohuina paloina pirkan mexican-ketsupin kanssa - oli niin hyvää, että joutuu viikonloppuna tekemään tuplat... :hyper: ...mutta tällä kertaa testaan parilla kilolla paistijauhelihaa.

ISO kiitos reseptistä :worship: :kippis1: :thumbs:
 
Tänään tuli itsekin tehtyä tommonen 800g satsi , joku 3,5 tuntia oli 100 asteessa ja hyvää tuli. Ensikerralla täytyy vaan tehdä isompi annos.

Kiitoksia reseptistä. :worship:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom