- Liittynyt
- 11.11.2003
- Viestejä
- 1 287
BadTaste sanoi:Kun kerran ihan selvästi tiedät miten "oikeaa" kebabbia valmistetaan, niin antaa vaan tulla reseptiä. Siis tarkoitan tätä perusählykebabbia.
No enhän minä ole millään tavalla ilmaissut mitään tollaista. En ole väittänyt etteikö tuo ensimmäisen viestin resepti olisi kebablihan resepti. Vai voitko väittää vastaan? Kebab on nykyään, siis huom. nykyään, Turkissa yleinen nimitys liharuualle. Kebablihaa voi tehdä noin myös, mutta halusin vain huomauttaa että se on myös ihan lihamureketta. Samalla tavalla valmistetaan. Yhden reseptin jo pastesin, ja niitä reseptejä on netti pullollaan. Tietenkin voin pyytää pienellä vaivannäöllä konsultaatiota kokilta, huom. ei miltään perusmutupizzan tai kebabinpyörittäjltä.