- Liittynyt
- 18.4.2002
- Viestejä
- 1 394
Kaenkky.com:issa oli linkki tämmöiseen ohjeeseen.
Kebab-ohje
"Kaveri kertoi reseptin, millä kuulema Korv Göran valmistaa kebabit tukulle. Olen muutaman kerran tehnyt todella yksinkertaisella reseptillä ja tosi on. Just samanlaista kuin kaupan tavara. Vähän parempaakin, tietysti. Siihen tarvitaan
-2kg jauhelihaa (nauta)
-pussi aromisuolaa (90g)
-1/2 dl mustapippuria
Kaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä.
Olen tehnyt sika-nauta- ja hirvenjauhelihastakin ja toimii. Mun makuun sopi kun laittoi mustapippuria vähän vajaa puolikas desi."
Pakkasessa onkin sopivasti 1,5kg hirven jauhelihaa joten pitänee testata reseptiä viikonloppuna.
Kebab-ohje
"Kaveri kertoi reseptin, millä kuulema Korv Göran valmistaa kebabit tukulle. Olen muutaman kerran tehnyt todella yksinkertaisella reseptillä ja tosi on. Just samanlaista kuin kaupan tavara. Vähän parempaakin, tietysti. Siihen tarvitaan
-2kg jauhelihaa (nauta)
-pussi aromisuolaa (90g)
-1/2 dl mustapippuria
Kaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä.
Olen tehnyt sika-nauta- ja hirvenjauhelihastakin ja toimii. Mun makuun sopi kun laittoi mustapippuria vähän vajaa puolikas desi."
Pakkasessa onkin sopivasti 1,5kg hirven jauhelihaa joten pitänee testata reseptiä viikonloppuna.