- Liittynyt
- 22.1.2008
- Viestejä
- 6 447
?Miksi?? ? Lapin Kansa: Tsekkiläiset leikkaavat poronlihaa Lapissa | Uusi Suomi
Ei vittu. Toimittajat voisi käydä katsomassa yhden työpäivän ajan (joka on Tsekille 10-14 h), että millä tahdilla ne sitä poroa viipaloi. Väitän ihan pokkana, että suomesta ei samaa vauhtia&kestävyyttä löydy edes rahalla. Ne äijät saa kumminkin ihan kilpailykykyistä palkkaa suomen tasolla. 2-3 kertaa enemmän mitä kotona. Leikkuun jälkeen lihat menee liukuhihnalle, niin oisko se sitten hyvä, jos koneet ja muut työntekijät seisois, koska tavaraa ei tule??
Ei vittu. Toimittajat voisi käydä katsomassa yhden työpäivän ajan (joka on Tsekille 10-14 h), että millä tahdilla ne sitä poroa viipaloi. Väitän ihan pokkana, että suomesta ei samaa vauhtia&kestävyyttä löydy edes rahalla. Ne äijät saa kumminkin ihan kilpailykykyistä palkkaa suomen tasolla. 2-3 kertaa enemmän mitä kotona. Leikkuun jälkeen lihat menee liukuhihnalle, niin oisko se sitten hyvä, jos koneet ja muut työntekijät seisois, koska tavaraa ei tule??