Jos sitä Kitchiä vertaa La Torrefazioneen niin kakkoseksi jää helposti. Tytöt siellä tiskin takana eivät tiedä mikä on chai-latte.
Tilatessa tiedustelin että onnistuuko? Vastaus oli että kyllä onnistuu. Kun tarjoilija alkoi puruja jauhamaan niin varmistin vielä että oli kuullut oikein että kyseessä oli siis chai-latte.
Jokusen hetken kuluttua eteen ilmestyi kuitenkin normaali latte. Palvelu nyt Kitchissä ole nopeaa nähnytkään ja se ranskatar siellä tiskin takan muljauttelee silmiään kun erehdyt suomea puhumaan.
Lisäksi kakkupalan jonka erehdyin ottamaan, maistui pari päivää vanhalle.
Kahvi on nyt perustasoa.
Torressa työskentelee Suomen baristamaajoukkuetta luotsannut kaveri;) ja omistajaveljekset ovat jo muutaman vuoden pyörittäneet onnistuneesti Kaffa-paahtimoa.
Paras kahvila Helsingissä joskin kahvia voi joutua venaamaan sen pienen hetken verrattuna esim ketjukahviloihin joissa se myllyn annostelija on jauhettu täyteen purua jo aamulla ja kahvin uutto tapahtuu 10 sekunnissa
Leivän minkä tilasin tehtiin tilauksen jälkeen joten taas aikaa kuluu mutta ainekset on vimpan päälle ja tuoreudesta ei tingitty.
Miten tee ei ole haudutettua jos sen teet ihan itse? Pitääkö sen teen olla tuntikaupalla keitettyä kitkerää kusta?
Pressopannujen mukaan saat ajastimen jonka piipatessa tiedät että kahvi valmista ja painat männän alas. Eikö tämäkään ole kahvia nähnytkään kun ei ole pannussa seissyt koko viikkoa?
Lounaankin testasin ja ei moitteen sijaa.