Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ei sitä kunnon kahvia tahdo saada isommistakaan kaupungeista. Ainakaan ilman taustatutkimusta.Vähän asian vierestä mutta jos jotain sattuu kiinnostamaan niin laitoin myynti puolelle myyntii Saeco royal automaattikeittimen.
Tuntuu olevan vaikea mistään pienemmistä kaupungeista kahviloista saada kunnollista capua, kaikenlaista kuraa sitä on tullu nähtyä..
Tämä oli muuten aika kuraa.Brazil Fazenda Cachoeira Bourbon 2008-2009 Crop
Lohjalta saa.Myykö mikään Helsingin ytimen paikka Ranciliota? Kaffecentralenissa näin vain Gaggiaa ja sitä ökyBazzeraa tjs. Francis kyllä näytti paremmalta:(
Kuoppasin Rancilion ja Bezzerankin idean. La Pavonin Professional http://www.lapavoni.com/model.asp?line=domestic&id=25 näyttäisi nyt sopivammalta omaan kämppään. Jos joku harkitsee, niin suoraan maahantuojalta saisi inhimilliseen hintaan.
Tuo näyttäisi olevan aika hyvä peli.Ite kypsyin aika nopiaan ja kauppasin oman "Paavoni" pois ja ostin tilalle ECM Giotto Premiumin.
Tästä luin itsekin niin hieman lähti maku koko hommasta. Bezzera puolestaan on ihan liian iso.espresscoffeeshopista muistaakseni itse tilasin. Pavonin ongelmana on se ettei siinä tahdo riittää puhti maidon vaahdotukseen ja se kahvin tasalaatuisuus on mitä sattuu.
Toki kun jaksaa kikkailla ja säätä ja hieroa niin saattaa tuurilla saada pari samanmoista shottia.
Sanompa vaan että Ranciliolla on paljon helpompi tehdä kahvejaan.
Ite kypsyin aika nopiaan ja kauppasin oman "Paavoni" pois ja ostin tilalle ECM Giotto Premiumin.
Tuo näyttäisi olevan aika hyvä peli.
http://koti.mbnet.fi/~rancilio/ecm.htm#L%E4mm%F6nvaihtaja
Olisi kyllä kätevää jos ei tarvitsisi odotella maidonvaahdotuksen ja kahvin välissä lainkaan. Mistäs tilasit ja paljon maksoi, näyttää kyllä olevan 3x kalliimpi kuin Silvia...