- Liittynyt
- 18.11.2002
- Viestejä
- 271
Pari kertaa olen eri saliella tavannut nuoria kavereita, joille bulkkaaminen on kaiken a ja o.
Juttuja kuunnellessa tulee ilmi, että paino on noussut niin ja niin paljon (10 kg) viimeisen vuoden aikana. Kyllä tarttuu massa. Joo tarttuuhan se, mutta minne? Aikamoisille kesseillä käyttää kyseisiä kavereita ja laardia tarttuu perusvittumaisesti tuonne alaselkään/kylyksiin.
Treeni näyttää yleensä tarkkaan suunnitellulta, jossa hiotaan hauiksia 6 eri liikkeellä. Perusliikkeet (kyykky ja mave) jäävät yleensä pois. Eli kikkaillaan ja sillä varjolla bulkataan kiduksiin kaikenlaista. Palautusjuomasssakin tulee olla maltoa vähintään se 2 dl.
Juup, massa on ihan jees. Pitäisi vaan tajuta se, että natikkana massankerääminen ei ole niin yksinkertaista. Kun "massaa" on saatu se 17kg lisää 2 vuodessa ja 87kg rajapyykki on ylitetty herätään todellisuuteen, että perkele, mustahan on tullut kuula. Tästä alkaa sitten rasvojen sulattelu, joka kestää vuosi tolkulla ja sen jälkeen havaitaankin, että itse pihviä (jota hakemassa ollaan) on tarttunut vain kilo taikka pari.
Jutun idea on se, että kehoilu on pitkäjänteistä duunia. Mitään yltiöpäisiä massakuureja on mielestäni täysin turha pitää. Pari kiloa laardia voi helposti ottaa, sen saa sulamaan kuukaudessa parissa. Toki syödä pitää ja reilusti, mutta järki tulee säilyttää ja kohtuudessa pysyä. Ennenkaikkia tarkkailla sitä mitä syö.
Nim. 2 vuodessa 17 kg:n maltopöhö, josta 15 kg kylyksissä
Juttuja kuunnellessa tulee ilmi, että paino on noussut niin ja niin paljon (10 kg) viimeisen vuoden aikana. Kyllä tarttuu massa. Joo tarttuuhan se, mutta minne? Aikamoisille kesseillä käyttää kyseisiä kavereita ja laardia tarttuu perusvittumaisesti tuonne alaselkään/kylyksiin.
Treeni näyttää yleensä tarkkaan suunnitellulta, jossa hiotaan hauiksia 6 eri liikkeellä. Perusliikkeet (kyykky ja mave) jäävät yleensä pois. Eli kikkaillaan ja sillä varjolla bulkataan kiduksiin kaikenlaista. Palautusjuomasssakin tulee olla maltoa vähintään se 2 dl.
Juup, massa on ihan jees. Pitäisi vaan tajuta se, että natikkana massankerääminen ei ole niin yksinkertaista. Kun "massaa" on saatu se 17kg lisää 2 vuodessa ja 87kg rajapyykki on ylitetty herätään todellisuuteen, että perkele, mustahan on tullut kuula. Tästä alkaa sitten rasvojen sulattelu, joka kestää vuosi tolkulla ja sen jälkeen havaitaankin, että itse pihviä (jota hakemassa ollaan) on tarttunut vain kilo taikka pari.
Jutun idea on se, että kehoilu on pitkäjänteistä duunia. Mitään yltiöpäisiä massakuureja on mielestäni täysin turha pitää. Pari kiloa laardia voi helposti ottaa, sen saa sulamaan kuukaudessa parissa. Toki syödä pitää ja reilusti, mutta järki tulee säilyttää ja kohtuudessa pysyä. Ennenkaikkia tarkkailla sitä mitä syö.
Nim. 2 vuodessa 17 kg:n maltopöhö, josta 15 kg kylyksissä