- Liittynyt
- 30.6.2003
- Viestejä
- 2 702
On tässä ihmetyttänyt muuan seikka liittyen noihin uutisiin baarien huonosta tilanteesta. Viinan ja kaljan hinnan halpeneminen on kuulemma ajanut niin paljon asiakkaita kotijuopottelu-puolelle, että pitää laittaa lappu luukulle.
Kuitenkin ihmetyttää, että miksi helvetissä niitten pitää yrittää kilpailla ainoastaan bissen ja hinttivishyn hinnoilla? Laskeskelin tuossa, että vaikka hakisi kossun alkosta ja limsan kaupasta, niin paukulle tulee hintaa silti alle euron. Miten helvetissä se paukku kuitenkin maksaa 6 - 7 euroa? Mistä tuo 5 - 6 euroa tulee? Allekirjoittanut ainakin joisi mielellään yökerhossa ja vaikka terassillakin (vaikka sitten vähän enemmän jäistä spriteä seassa ) kossukolan / vishyn / tai jonkun muun grokin. Tuollasen simppelin paukun vääntää nopeemmin kuin kaljan, säilytyskustannukset paljon halvemmat, kuljetukset niinikään ja asiakas kumoaisi sen huomattavasti nopeammin. Jos tuollaisen paukun saisi raflasta sanotaan 3 €:llä, niin uskon että paatunut kaljankittaajakin saattaisi silloin tällöin napata yhden khossyvishynkin. Kate tosin olisi vaivaiset 2 euroa, mutta uskon että tavara kävisi huomattavasti paremmin kaupaksi.
Onko foorumilla ravintolapäälliköitä / omistajia / muita asiasta tietäviä? Maksaako kossukolan kittaajat myös halvan kaljan vai onko syynä sittenkin pelkkä ahneus?
Kuitenkin ihmetyttää, että miksi helvetissä niitten pitää yrittää kilpailla ainoastaan bissen ja hinttivishyn hinnoilla? Laskeskelin tuossa, että vaikka hakisi kossun alkosta ja limsan kaupasta, niin paukulle tulee hintaa silti alle euron. Miten helvetissä se paukku kuitenkin maksaa 6 - 7 euroa? Mistä tuo 5 - 6 euroa tulee? Allekirjoittanut ainakin joisi mielellään yökerhossa ja vaikka terassillakin (vaikka sitten vähän enemmän jäistä spriteä seassa ) kossukolan / vishyn / tai jonkun muun grokin. Tuollasen simppelin paukun vääntää nopeemmin kuin kaljan, säilytyskustannukset paljon halvemmat, kuljetukset niinikään ja asiakas kumoaisi sen huomattavasti nopeammin. Jos tuollaisen paukun saisi raflasta sanotaan 3 €:llä, niin uskon että paatunut kaljankittaajakin saattaisi silloin tällöin napata yhden khossyvishynkin. Kate tosin olisi vaivaiset 2 euroa, mutta uskon että tavara kävisi huomattavasti paremmin kaupaksi.
Onko foorumilla ravintolapäälliköitä / omistajia / muita asiasta tietäviä? Maksaako kossukolan kittaajat myös halvan kaljan vai onko syynä sittenkin pelkkä ahneus?