Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mulla menee aika normisti rahka+ vaalea soijarouhe + pähkinät, sekä sit välipalana pähkinöiden tilalla jokin hedelmä esim. aika usein banaani tai sit aprikoosi. Lisäksi aina lorautan vähän sekaan maitoa ku muuten tuntuu olevan niin liisteriä suussa.
 
Loraus O'lightia, sekoitus ja naamariin. Jos on jotain marjoja tarjolla niin niitä sekaan, tällä hetkellä menee puolukoiden kera.
 
Taas näitä kuuluisia makuasioita, eli varmaan tänne mahtuu omakin näkemys rahkojen ihmeellisestä muaailmasta. :hyvä: Ensinnäkin tulisi ekana löytää se oma merkki, koska kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa että merkkiä vaihtamalla voi saada ihmeitä aikaan. Söin jonkin aikaa Valion rahkaa, joka on omasta mielestä liian jankkia (jää pyörimään suuhun ja juuttuu kitalakeen...+ei meinaa saada sekoittumaan edes voimakeinoin.), ja maistuu hiukan omituiselle. Sitten kokeilin Ehrmania, ja loppui jätystämiset! Ei muuta kuin hedelmät ja mantelit sekaan, niin alkaa hymyilyttää, ja elämä voittaa! Unohtamatta Lidlin Milbona merkkistä rahkaa, joka oli ihan käyttökelpoista tavaraa, verrattuna VALIOON -.- Mutta makuasioista ei voida kiistellä. Piste. :hyper:
 
tuli tos kokeeltua habanero tabascoa rahkan sekaan joku päivä takaperin. :rock:
Ihan jännä maku elämyshän siitä tuli, mutta vakiokäyttöön ei taida jäädä ku on niin etikkainen toi tabasco.. joku vähemmän etikkainen soosi vois toimia paremmin.
 
tuli tos kokeeltua habanero tabascoa rahkan sekaan joku päivä takaperin. :rock:
Ihan jännä maku elämyshän siitä tuli, mutta vakiokäyttöön ei taida jäädä ku on niin etikkainen toi tabasco.. joku vähemmän etikkainen soosi vois toimia paremmin.

Tuolla habanero tabascolla on kyllä hyvä maustaa raejuustokin. Loppuu se kakominen. :rock:
 
Täältähän löytys vaikka kuinka paljon hyviä ohjeita rahkan maustamiseen mut kai mä oon niin kaavoihin kangistunut etten kehtaa koskaan kokeilla mitään erikoista.

Tällä hetkellä ainoat tavat syödä rahka:
-Raakana
-Rypsiöljyn kera
-Kaurahiutaleiden kera

Pitäs varmaan rohkasta itseään ja kokeilla jotain uutta.
 
Rahkaa, marjoja/hedelmiä, soijamaitoa, pellavansiemeniä pähkinämurskaa sekoittaa sauvasekottimella pirtelöksi. On muuten hemmetin hyvää!
 
Purkki ehrmannia, Valion mehukeittoa (kaikki hyviä, mutta omia suosikkejani ovat mustikka ja joulun kausituote luumu&rusina) ja sekaan vähän Paratiisi-mysliä. Törkeen hyvä setti aamiaiseksi tai välipalaksi. Ennen vedin rahkan aina ilman mitään lisäsörsseleitä, mutta tuo edellä mainittu setti on sen verran loistava maultaan että nykyisin se on vakioaamiainen/välipala.
 
Aamulla Xtra-rahkan sekaan Rainbown vadelma-mansikka-mehutiivistettä, vähän jogurttia ja kaurahiutaleita. Iltapalarahkaan pelkästään mehutiivistettä, pragmaattisella tuulella menee ilman maustamistakin.
 
Joulun uutuus oli Valion vadelma mehukeitto rahkan kanssa. En edes vatkaa sekaisin vaan kaadan mehukeittoa rahkan päälle. Aivan sairaan hyvää...
 
Päätin vaihtaa musclen rahkaan palautussörsseliksi. Alko muscle tökkkimään.

Ehrmannin rahka
Kaurahiutaleita
Maitoa
Kaakaota
Lisäksi testailen eri juomatiivisteitä lisävivahdetta antamaan

Helv... hyvää!!!
 
Rahkaa, ananasmurskaa, banaani ja mansikoita --> blenderiin, nam!

ainii ja sekaan vähä jotai hiutaleita/leseitä, mitä nyt kaapissa sattuu olemaan
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom