Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
Niinpä.:) Tuo Ehrmanni on niin monikäyttöistä; korvaa kermaviilin dippikastikkeessa, samoin siitä saa hyvän kastikepohjan esim. kalalle.:)


tänään oli töissä piirakkaa tarjolla niin tuli syötyä sekin palanen niin että lusikkaan palapiirakkaa ja lusikka ehrman purkin kautta ja sitten suuhun:) heh voi veljet...mihin se hei ei sopisi ...camoon :D mut joo tosiaan tää oli loisto löytö tää leipä juttu..avaa taas uusia proteiini pitoisia herkuttelu hetkiä :thumbs:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Paiskasimpa juuri paistettujen kanafilesuikaleiden päälle puoli purkkia ehramia! Makuelämys oli jopa positiivinen yllätys, kuin jugurttikastikkeista kanaa. Nopeaa ja helppoa, suosittelen. :D
 
Paiskasimpa juuri paistettujen kanafilesuikaleiden päälle puoli purkkia ehramia! Makuelämys oli jopa positiivinen yllätys, kuin jugurttikastikkeista kanaa. Nopeaa ja helppoa, suosittelen. :D

No enpä ole tullut kokeilleeksi, mutta saattaapa olla jopa hyvää!! Maustoitko sitä töhnää vielä jollain? Vois kokeilla vaikka chiliä, se on namia.

Ex-Taviksellekin vinkkiä tästä, jos satut lukemaan :lol2: Tiedä vaikka sinappi sopis ihan rahkankin kanssa :hyper:
 
Mä maustan rahkani nykyään lähes vakiona funlightilla, reilulla ruokalusikallisella mansikanmakuista prodejauhetta, lisäksi vielä loraus rypsäriä.
joskus laitan pelkästään kasan soijarouhetta ja hunajaa päälle tai vain hilloa.
 
No enpä ole tullut kokeilleeksi, mutta saattaapa olla jopa hyvää!! Maustoitko sitä töhnää vielä jollain? Vois kokeilla vaikka chiliä, se on namia.
Voisin tossa kohta kokeilla heittää sinne sötkötykseen mukaan tabascoa, ei muutakaan tähän hätään kaapissa ole. Hyvältä idealta ainakin kuulostaa. :)
 
Tehosekoittimen kanssa jotaan hedelmää tai hedelmä sosetta joukkoon.Tulee paljon helpommin syötävää herkkua kun ei oo niin tönkkiä mitä suoraan purkista lapioituna,joka onkin sit toinen vaihtoehto välillä.
 
Voisin tossa kohta kokeilla heittää sinne sötkötykseen mukaan tabascoa, ei muutakaan tähän hätään kaapissa ole. Hyvältä idealta ainakin kuulostaa. :)
Ei sopinut tabasco. :jahas: Chilin sijaan maistu se sen etikka, ja tulisuudesta ei tietoakaan. :lol2:
 
Purkki ehramia, ruokalusikallinen vaniljan makuista heraa vähän maitoa ja sokeroimatonta mansikkakeittoa. Hyvää ja ei paljoa kaloriineja
 
Tänään taidan kokeilla jauhelihan kanssa hermannia, vai meneekö jo turhan sotkemiseksi?
Olis mulla tuolla joku possunpihvikin, siihen päälle vaan nokare hermannia. :)
 
Pari päivää sitten tuli lorautettua ihan testiksi kokis zeroa rahkan sekaan ja perkule sehän maistui yllättävän hyvältä :)
 
Ittelläni toimii hyvin kaupasta ostettu mansikka tai joku muu keitto, ei tuu sillee liian vetelää vaan "saa" popsia lusikalla.. vaikka IMO juotavat menee helpommin alas :)
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom