Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
Testasin juuri (~15g) kaakao-WHEY3:sta Ehrmannin sekaan. Tuli aika kuohkeaa ja tosi hyvää.

Aikaisempi mustikkakeittoseos alkaa jo tympimään.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mietoa currya ja inkivääri jauhetta, vähän chiliä jos suu kestää. Rypsäriä ja persikka jäätee tiivistettä. Vaihtoehtoisesti marjoja
 
Ite laitan aina maitorahkaan (Ehrmann) makeutusainetta, raejuustoa ja soijaroihetta. Tommosta satsia oon syönyt jo varmaan yli vuoden ja vieläkin maittaa. Tulee ainaskin varmistettua proteiinin saantia maksimaalisesti.
 
Rahkan (Ehrmann) sekaan tulee väännetty jotain tiivistemehua(light) ja hieman makeutusainetta. Tai sitten jos on oikein kiire, niin siitä vaan raakana purkista.
 
hyi saatana ku koitin syödä pirkan maitorahkaa raakana..siinä ei ole ollenkaan kosteutta, nestettä niinkuin ehrmannissa. N. lusikallinen jäi ku ei pystyny syömään..



Ehrmannia pirkka pakastevadelmien ja sokerin tai makeutusaineen kanssa:D mmmmmmmmmmmmmm.........
 
Nilzinator sanoi:
hyi saatana ku koitin syödä pirkan maitorahkaa raakana..siinä ei ole ollenkaan kosteutta, nestettä niinkuin ehrmannissa. N. lusikallinen jäi ku ei pystyny syömään..



Ehrmannia pirkka pakastevadelmien ja sokerin tai makeutusaineen kanssa:D mmmmmmmmmmmmmm.........

Pirkka on myös sellasta hapanta ja pahanmakuista, verrattuna muihin normaaleihin rahkoihin.
 
ainoastaa lidlin Milbona ja ehrmanni on nesteisempiä eikä niin kuivia jotka takertuu kurkkuun ja muut on myös hiton happamia,alkaa närästään meikäläisellä-
 
Joo kyl toi pirkan rahka oli semmosta kuraa kun sitä maistoin. Kyllä koko purkin söin, mutta en kyllä toiste osta. Sellasta s**tanan sementtiä ja hapanta ku mikä.
 
Ehrmanniin kaakaojauhetta tai mehukeittoa! nami nami, menee kyllä sellaisenaankin!
 
Marjarahkani:

Otetaan joku sopiva astia (esim. tyhjä muovinen hillopurkki; jossa pakaste marjatkin voi kätevästi sulattaa mikron avulla ja reunat ovat juuri sopivan korkeat). Tämä on erityisesti hyvä välipala jos haluaa lisätä päivän kaloreita maistuvassa muodossa. Kevytversiokin on mahdollinen kun jättää pois rasvat.

Joukkoon laitetaan:
- Mustaherukkaa (maku on mukavan kirpeä ja hinta halvempi kuin mustikoilla joten pussi riittää moneen marjarahkaan: laitetaan noin kourallinen astiaan)
- Mustikkaa (kourallinen myös...)
- Auringonkukkaöljyä (tai muuta neutraalin makuista öljyä; pehmentää makua mukavasti ja tuo lisää kaloreita, itse olen laittanut 2-3 rkl)

Sulatetaan marjat mikrossa sopivasti, noin alle minuutti täydellä teholla. Öljy kannattaa lisätä tässä vaiheessa ehkäisemään marjojen poksahtelua.


- Light mehua (jokin punainen mehu esim vadelma sopii aika hyvin)
- Sekoitetaan ainesosat ruokalusikalla. Jos tuli liian paksua niin lorauttaa voi joukkoon maitoa; vesikin käy vallan mainiosti.

- Halutessaan mukaan voi heittää myös esim. maapähkinöitä jolloin saa mukavaa pureskeltavaa rahkaa joka on jo aika hyvä hiukopala.

e
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom