Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Valion pehmeää maitorahkaa + koostumuksen saa sopivaksi sotkemalla maitoa joukkoon. Joukkoon tuore pilkottu hedelmä tai purkki ananasta tai pähkinöitä ja rusinoita.
 
330 g milbonan 0,5 % rahkaa, 30-40 g mustikoita, 2 dl kevytmaitoa ja sitten sauvasekoittimella sekaisin. Sitten milbonan betonirahka on oikein notkeaa mutta ei kuitenkaan velliä.
 
valion rahkan sekaan noin teelusikallinen chilijauhetta ja ripaus cayennepippuria, sit vaa dippailee vihanneksii siin. meikäläin kyl on niin kova chilin ystävä et menee ilman vihanneksiakin. toinen oikeen herkulliin on ruokalusikallinen valo24 paahdettu pellavansiemenrouhe+mustikka ja loraus karviais-boysenmarja keittoo.
 
Ennen on tullut vedettyä rahkaa pelkästään mutta tänään kokeilin metsämarja fun lightilla ja ei että kun oli hyvää. Teki mieli vetää vaikka kuinka monta purkkia noita. Oli niiin täydellistä. Voittaa monet valmiiksikin maustetut rahkat, nam.
 
Tulipa testattua miten heraproteiini sulautuu valmismuusiin, jota olosuhteiden pakosta tulee syötyä jonkin verran. Eihän se makua varsinaisesti paranna, mutta ei ihan syömäkelvotontakaan ollut. Muusina oli lidlin valmismuusi, yhteen satsiin laitoin 2 dl heraa sekaan.
Maitoa lisäsin desin enemmän, kuin ohjeessa sanottiin ja muusista tuli vähän liian löysää. Kokeilkaa!

-edit perkele-

Tämän piti tulla tuonne "parhaimmat proteiiniruoat" -ketjuun
 
Mitäs marjoja suosittelette rahkaan näin talvella? Kaupan pakastealtaan marjat vai kannattaisko ennemminkin valita hakaniemen torilta ne tuoreet marjat? :-D
 
Tyhmä kysymys, mutta laitatteko tota Fun lightia ihan tiivisteenä pikkusen mukaan vai normaalisti lantrattuna?

Itse ainakin lorauttelin sitä ihan tiivisteenä ja sitten lusikalla sekoittelin. Tosiaan ehkä pari viikkoa tuota rahkaa piti maustaa fun lightilla, että siihen tottui. Ei siihen nykysin jaksa mitään sotkea kun ihan hyvältä se maistuu ilmankin.
 
Rahkasta saa kylla ok dippi kastikkeen, kun laittaa vahan kermaa ja maustaa jauheliha ja mustapippuri jauheella. Sopii hyvin kananugettien tai chincken wingsien kanssa.
 
Yleensä nakkaan lidlin mehukeittoja rahkan sekaan. Hyvää on. Toimiva yhdistelmä on myös lakkarahka eli lakat ja rahka tehosekottimen läpi, iha niinku jotain jälkkäriä söis.
 
moi!

Syökö kukaan tota lidlin milbona rahkaa mis on 4,4% rasvaa on paljon pehmeempää ku rasvaton. vai onko liikaa rasvaa teidän mielestä tossa? Tai sit jugurtti rahkaa siin ei ihan niin paljon proteinia mut sekin on kohtalaisen pehmeän makuista.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom