Pienten lasten ISIEN ketju!

Liittynyt
7.1.2014
Viestejä
700
Toivotaan että vielä kääntyy. Täällä kanssa pidetään peukkuja pystyssä. Tiedän jotain siitä miltä tuntuu. Itsekin saanut oman lapsen selviämistä sairaalassa jännittää. Se joka iltainen jännittäminen, että onko lapsi seuraamana aamuna vielä meidän kanssa.
 
Liittynyt
3.6.2010
Viestejä
13 242
Kaupunki
60°59′45″N, 24°27′55″E
Cried like a baby.

Ei perkele. Eipä näistä nimettömistä kliseiden toivotteluista mitään hyötyä ole, mutta kun ei sitä oikein muutakaan osaa sanoa, ja tunne on että jotain pitää sanoa, niin sanotaan nyt että voimia nyt kovasti.

Kenenkään ei pitäisi tommosta kokea, vähiten sen jota sairaus riivaa.
 

SteveBerman

Sisältä kuollut
Liittynyt
8.2.2007
Viestejä
1 255
Ei täältä ole enää mitään hyvää kerrottavaa. Viime viikolla oli pojan lähtö hiuskarvan varassa mutta saatiin tila vielä lääkepommituksella stabiiliksi. Tuo sen tauti iski kaikella voimalla keuhkoihin ja ne on nyt jokseenkin tuhoutuneet, vain pieniä osia on vielä toiminnassa. Niihin ei ole edes parannuskeinoa eikä elinsiirtoa voi perustaudin takia edes ajatella, eli kyllä se nyt menoa on. Odotellaan vaan kuinka kauan pieni poika jaksaa vielä taistella. Lääkitys on onneksi kunnossa joten kivut saadaan pidettyä hallinnassa.Hän on pari tuntia päivässä hereillä ja onhan tämä melkoisen kovaa hommaa saattaa ainoaa rakastaan pois luotamme, pystymättä tekemään mitään. Miten minä hajoankin tuhansiksi palasiksi kun viimeinen päivä koittaa. Tänään tai kuukauden päästä, sitä ei voi tietää.

Kiitos vielä kaikille tsempeistä ja voimantoivotuksista, olette kuitenkin oikeassa myös siinä ettei tähän tilanteeseen ole sanoja, eikä tarvitsekaan olla.
 

risumies

VIP
Liittynyt
27.1.2004
Viestejä
6 975
^ Tekee ihan fyysisestikin pahaa lukea nuita, edes uskaltamatta/pystymättä ajatellakaan omalle kohdalle. Jaksamista kuiten täältäkin päin isolla kädellä!
 

SteveBerman

Sisältä kuollut
Liittynyt
8.2.2007
Viestejä
1 255
No nyt se on ohi. Poika nukahti ikiuneen tänään aamulla. Onneksi hän sai viettää loppuaikansa ilman kipuja, niin ainakin luulen. Sai lähteä isin kainalossa ja hyvä niin. Isi ei voi nyt hyvin, mutta ehkä tämä vielä tästä.
 
Liittynyt
27.7.2017
Viestejä
663
Ikä
35
Osanotot täältäkin, ei voi kuin kuvitella miltä tuntuu. Huomenna on oman tyttären kitalakihalkioleikkaus, hyvin pieni juttu tähän verrattuna, mutta osaa jotenkin tämän kautta vähän samaistua, JOS jotain menisi pieleen niin kuin nukutuksessa aina vaaransa on.
 
Ylös