- Liittynyt
- 5.2.2003
- Viestejä
- 1 407
En ole tätä ennen ikinä pyrkinyt vielä elämässäni pudottamaan painoa, nyt on treenin lomassa 2 vuoden aikana tullut sentti pari löysää mahan päälle, ja olisi kiva niitä välistä vähän karsia pois ja samalla muualtakin, vähän lihaksia paremmin esille että näkee mitä on saatu aikaan.
Kokonaiskulutukseni olen aika oikein saanut arvioitua tyylillä 2000kcal perusaineenvaihdunta ja siihen 600-700kcal päälle treenipäivinä. Toki välillä tulee esim. uitua parikin tuntia pulikoitua hellepäivänä mutta en ole tuollaisia ikinä huomioinut. Tästä huolimatta kaava on selvä, kun syön ~3000kcal niin painoni nousee, kun syön 2500 - 2800kcal niin painoni pysyy suurinpiirtein samana, ja pudottaa en ole kokeillut mutta luultavasti sitten 2200 - 2300kcal niin rupeaa tippumaan?
Eli mistäs tässä nyt lähteä sitten liikkeelle, jollain konstilla proteiinia pitäisi ilmeisesti hankkia ~3g / painokilo silloin kun on kalorit miinuksella, ja treenata entiseen tapaan. Pitäisikö muuta huomioida vai onko kaava tosiaan näin yksinkertainen?
Ruokailuni koostuu lähinnä nykyään kaikessa suppeudessaan suurilta osin tonnikalasta, sekä pastasta, tuorekurkusta, tomaatista, makaronista, näkkileivästä, ruisleivästä, vaaleasta leivästä, juustosta, florasta, keittokinkusta (viipaleet leivän päällä), maitoa. Tässä pääaineet, toki vaihtelee ruuat välillä, mutta nuo tulee mieleen.
Ruokakirjanpitoa olen pitänyt jo liki 3kk Excelin avulla, ravintoainesuhteet ym. tiedossa, suhteet on yleensä rasva n. 20-30% / Proteiini 30-40% ja loput hiilareista. Välillä hiilarit olleet tosikin pienillä joinain päivinä, nuo ei niin hyvin pysy hallinnassa että suhteet ja ruuat olisi joka päivä samat. Proteiinia saan 190-200g / päivä nykyään.
Mahdollisimman nopeasti toki tahtoisi tiputtaa painoa että mahdollisimman vähän lihasta ehtii hävitä, ja menetän mahdollisimman vähän hyvää kasvuaikaa, treenaten riittävillä kaloreilla.
Eli?
Kokonaiskulutukseni olen aika oikein saanut arvioitua tyylillä 2000kcal perusaineenvaihdunta ja siihen 600-700kcal päälle treenipäivinä. Toki välillä tulee esim. uitua parikin tuntia pulikoitua hellepäivänä mutta en ole tuollaisia ikinä huomioinut. Tästä huolimatta kaava on selvä, kun syön ~3000kcal niin painoni nousee, kun syön 2500 - 2800kcal niin painoni pysyy suurinpiirtein samana, ja pudottaa en ole kokeillut mutta luultavasti sitten 2200 - 2300kcal niin rupeaa tippumaan?
Eli mistäs tässä nyt lähteä sitten liikkeelle, jollain konstilla proteiinia pitäisi ilmeisesti hankkia ~3g / painokilo silloin kun on kalorit miinuksella, ja treenata entiseen tapaan. Pitäisikö muuta huomioida vai onko kaava tosiaan näin yksinkertainen?
Ruokailuni koostuu lähinnä nykyään kaikessa suppeudessaan suurilta osin tonnikalasta, sekä pastasta, tuorekurkusta, tomaatista, makaronista, näkkileivästä, ruisleivästä, vaaleasta leivästä, juustosta, florasta, keittokinkusta (viipaleet leivän päällä), maitoa. Tässä pääaineet, toki vaihtelee ruuat välillä, mutta nuo tulee mieleen.
Ruokakirjanpitoa olen pitänyt jo liki 3kk Excelin avulla, ravintoainesuhteet ym. tiedossa, suhteet on yleensä rasva n. 20-30% / Proteiini 30-40% ja loput hiilareista. Välillä hiilarit olleet tosikin pienillä joinain päivinä, nuo ei niin hyvin pysy hallinnassa että suhteet ja ruuat olisi joka päivä samat. Proteiinia saan 190-200g / päivä nykyään.
Mahdollisimman nopeasti toki tahtoisi tiputtaa painoa että mahdollisimman vähän lihasta ehtii hävitä, ja menetän mahdollisimman vähän hyvää kasvuaikaa, treenaten riittävillä kaloreilla.
Eli?