Deleted member 20129
En nyt hoksaa miksi se on olennaista, mutta käsittääkseni se juustosta tai maidosta erotellaan. Eli teoriassa juustoa tuodaan toisesta päästä sisään ja toisesta tulee heraa ulos.
EDITTIÄ: Hera (maidon osa) ? Wikipedia
"Hera on maidosta juuston valmistuksen yhteydessä erottuva neste. Heraa käytetään useisiin tarkoituksiin, muun muassa herajuustojen (esimerkiksi Ricotta) valmistamiseen, laktoosin teollisen valmistuksen lähtöaineena sekä vasikanjuottorehun raaka-aineena. Kotijuuston valmistuksen yhteydessä ylijäänyttä heraa voi käyttää leipätaikinan nesteenä. Myynnissä on myös herajuomaa johon on lisätty hedelmämehuja sekä Lactobacillus GG -maitohappobakteereja.
Hera sisältää proteiineja ja herasta erotettuja proteiineja käytetään laajasti urheilijoiden ja aktiivisten liikunnanharrastajien lisäravinteina. Hera sisältää myös laktoosia eli maitosokeria, vitamiineja, kivennäisaineita, maitohappoa ja pieniä määriä rasvaa."
Kun pääsit kuukletuksen vauhtiin, niin samalla selvinnee hyvinkin helposti miten paljon sitä heraa tulee per maitolitra? Tai raakamaitokilo?