- Liittynyt
- 26.5.2003
- Viestejä
- 241
- Ikä
- 38
Seuraavanlaista settiä olen viimeaikoina vääntänyt melko useaan:
Keitä pastat muutamaa minuuttia vaille valmiiksi.
Väännä kastike joko jauhelihasta, kanasta tai tonnikalasta. Tähän sapuskaan sopii nimenomaan kaikki "rippeet" jääviileäkaapeistanne.
Itse suosin seuraavia eineksiä kastikkeessani: sipuli, valkosipuli, chili, paprikat jne.. Tomaattimurskasta tai pestosta on hyvä alkaa kastikkeen tekeminen.
Kun kastike on hyvällä mallilla heitä esikeitetyt pastat kastikkeeseen ja hauduta n. 5min. Haihduta ylimääräinen neste. Mättö on valmis tarjoiltavaksi juustoraasteen kera, ja vieläpä helvetin maukasta. Ja nopeaa.
Keitä pastat muutamaa minuuttia vaille valmiiksi.
Väännä kastike joko jauhelihasta, kanasta tai tonnikalasta. Tähän sapuskaan sopii nimenomaan kaikki "rippeet" jääviileäkaapeistanne.
Itse suosin seuraavia eineksiä kastikkeessani: sipuli, valkosipuli, chili, paprikat jne.. Tomaattimurskasta tai pestosta on hyvä alkaa kastikkeen tekeminen.
Kun kastike on hyvällä mallilla heitä esikeitetyt pastat kastikkeeseen ja hauduta n. 5min. Haihduta ylimääräinen neste. Mättö on valmis tarjoiltavaksi juustoraasteen kera, ja vieläpä helvetin maukasta. Ja nopeaa.